Zonvakantie oktober

zonvakantie oktoberEen zonvakantie in oktober is ontzettend populair onder Nederlanders. Wanneer de temperatuur in Nederland flink daalt kiezen veel mensen er voor om nog even na te genieten tijdens een zonvakantie in oktober. Wanneer je op zoek bent naar een zonvakantie in oktober kan je kiezen uit ontzettend veel bestemmingen. Daarom hebben wij de mooiste bestemmingen voor je op een rijtje gezet!

Gran Canaria

Gran Canaria is al jarenlang geliefd als winterzonbestemming. Gran Canaria behoort tot de Spaanse eilandengroep de Canarische Eilanden. Ieder jaar kiezen er dan ook weer duizenden Nederlanders voor een zonvakantie in oktober naar Gran Canaria. De temperatuur ligt op Gran Canaria in oktober tussen de 25 en 30 graden, zeer aangenaam dus. Tevens is de kans op regenbuien klein, waardoor jij optimaal kan genieten van je zonvakantie in oktober.

Malediven

De Malediven vormen een eilandengroep in de Indische Oceaan. Op deze eilanden waan je je in een waar paradijs en kan je genieten van aangenaam weer tijdens een zonvakantie in oktober. Zo vind op de eilanden wuivende palmen, azuurblauw water en een strak blauwe lucht. De zon schijnt hier bijna altijd de gehele dag en de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 28 en 33 graden. Een zeer geschikt bestemming voor een zonvakantie in oktober dus!

Griekenland

Griekenland is één van de meest geschikte bestemmingen voor een zonvakantie in oktober. De temperatuur is hier aangenaam, de kans op regen is klein en het land telt veel zonuren in oktober. De Griekse eilanden zijn dan ook al jaren populair als bestemming voor een zonvakantie in oktober. Je geniet tijdens een zonvakantie in oktober in Griekenland niet alleen van heerlijk weer, maar ook van de mooie natuur, de bijzondere bezienswaardigheden en het heerlijke eten. Genoeg redenen om te kiezen voor een zonvakantie in oktober naar Griekenland.

Gerelateerde artikelen