Duiken met een GoPro

duiken met goproDuiken met een GoPro levert prachtige beelden op. Je kan de GoPro camera gemakkelijk meenemen met je duik en hij is geheel waterdicht. Onderwaterbeelden die je eerst niet zo goed kon vastleggen, kan je nu met de GoPro gemakkelijk en mooi vastleggen. De GoPro camera?s zijn dan ook geschikt voor de meest extreme omstandigheden. Hij is bestand tegen koude temperaturen, stoten en water. Met diverse accessoires wordt het gebruik van de GoPro nog gemakkelijker, zelfs onder water!

Koop nu een GoPro

Duiken Klein en handig

Een GoPro is een kleine behendige camera waarmee je de mooiste beelden kan schieten. De GoPro camera kan tegen een stootje en wordt dan ook vooral gebruikt tijdens extreme sporten, zoals duiken. Dankzij het waterdichte omhulsel van de GoPro hoef je je geen zorgen te maken om je camera. De GoPro camera?s zijn namelijk uitvoerig onder water getest.

Duikset voor GoPro kopen?

Wij raden aan om je accessoires voor het duiken met een GoPro te kopen bij een van de volgende partijen, ze hebben veel kwalitatieve producten op voorraad en bieden perfecte service.

[pro_ad_display_adzone id=”8463″]

Handige accessoires voor GoPro

Wanneer je gaat duiken met een GoPro zijn er diverse accessoires die het gebruik van de GoPro gemakkelijker kunnen maken. Dankzij de diverse accessoires voor de GoPro maak je de mooiste onderwaterbeelden en kun je tegelijkertijd genieten van de prachtige onderwaterwereld. Wij zullen een aantal handige accessoires voor tijdens het duiken met een GoPro noemen en beschrijven.

Octomask duikmasker voor GoPro

Als je de GoPro camera tijdens het duiken de gehele tijd vast moet houden, ben je al snel beperkt in je bewegingsvrijheid. Tevens focus je je op de GoPro tijdens het duiken, terwijl je ook andere belangrijke dingen, zoals je drijfvermogen in de gaten moet houden.

Daarom is de Octomask een handig hulpmiddel wanneer je gaat duiken met een GoPro. Octomask is een duikmasker met een ingebouwde montage voor je GoPro camera. Zo kan je ?handsfree? duiken en tegelijkertijd de mooiste beelden onder water vastleggen.

GoPro Polar Pro Rood Duikfilter

Afhankelijk van de diepte en de hoeveelheid omgevingslicht die beschikbaar is, kom je er misschien achter dat je onderwaterbeelden erg blauw zijn. Dit komt doordat bij lagere dieptes de blauwe en groene golflengtes de rode golflengtes willen absorberen. Hierdoor trekt de rode kleur uit je beelden.

Als je een Polar Pro Rood Duikfilter gebruikt heb je hier geen last meer van. Dit filter voegt de kleur rood toe aan je onderwaterbeelden. Hierdoor zijn de onderwaterbeelden weer van uitstekende kwaliteit!

GoPole Reach duiken

Met de Gopole Reach kan je gemakkelijk de mooiste beelden maken tijdens het duiken met een GoPro. De GoPole Reach is een uitschuifbare paal waar je de GoPro gemakkelijk aan kan monteren. Je kan de GoPole Reach gebruiken om gemakkelijk beelden van jezelf te maken, maar tevens ook om bijvoorbeeld mooie opnames te maken van vissen zonder ze te laten schrikken.

Deze lichtgewichte accessoire is een echte must-have voor het duiken met een GoPro. De GoPole Reach is echter ook boven water te gebruiken voor andere activiteiten.

Kortom, met de GoPro maak je de mooiste onderwaterbeelden en met behulp van de handige accessoires wordt het gebruik van de GoPro onder water nog gemakkelijker!