Zuid-Afrika, de aanrader in Afrika

Zuid-Afrika, Afrika, vakantieIn de vakantiebestemmingen top 10 van Afrika staat op nummer 2 Zuid-Afrika. Onze bezoekers vertellen het liefst naar Zuid-Afrika te gaan. Hier kwamen wij achter omdat zij goedkope vliegtickets naar Zuid-Afrika boekten. En terecht, wie wil nou niet het woeste landschap dat steeds verandert van kleur en vorm gedurende de reis door Zuid-Afrika ontdekken! Geniet van de rijke cultuur en natuur en aanschouw de prachtige plekken die Zuid-Afrika te bieden heeft.

Boek tickets naar Zuid-Afrika

Bezienswaardigheden Zuid-Afrika

De hoofdstad is Pretoria, bezoek hier het bouwwerk dat de mythe van de Voortrekkers laat zien. Dit gebouw uit 1949 staat symbool van de racistische apartheidsgeschiedenis. De aangewezen plaats om stadscultuur mee te maken, te winkelen, dineren en het nachtleven verkennen is Johannesburg. Maar niet alleen dat, bekijk hier ook wilde dieren van dichtbij, bekijk de prachtige grotten en natuurreservaten of bezichtig historische locaties. Ook staat hier het Apartheid Museum.

Wanneer in je in Zuid-Afrika bent, mag een trip naar Kaapstad zeker niet ontbreken. Met haar perfecte ligging en bruisende centrum steelt Kaapstad je hart. Je kunt hier Robbeneiland bezoeken, waar Nelson Mandela 19 van zijn 27 jaar gevangen zat, de Tafelberg beklimmen voor een prachtig uitzicht van Kaapstad, winkelen op de markt bij Woodstock en geniet van de zon mooie natuur in de Kirstenbosch nationale botanische tuinen. Het natuurreservaat van Kaap de Goede Hoop zorgt voor een overweldigend zicht op zee. Spot de walvissen of proef wijn bij een van de tientallen wijngaarden aan de mooie kustplaats Hermanus. En, last but not least, leg de volledige (500km), of een deel van de, Eco Trail af onder begeleiding van een gids, met je eigen 4×4 wagen. Bekijk het wild (the Big Five en cheeta?s, nijlpaarden en krokodillen) in de vroege morgen tijdens een wandeling door het park of in een van de overzichtelijker park in de omgeving.

Tip! Laat je informeren over vaccinaties die nodig zijn wanneer je naar Zuid-Afrika gaat.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding