Goedkope vliegtickets naar Curaçao boeken

vliegtickets curacao boeken, goedkope vliegtickets curacaoEen vakantie Curaçao boeken? Curaçao is een eiland in de Zuidelijke Caraïbische Zee en zeker de moeite waard om eens naar op vakantie te gaan. Curaçao is een land binnen het Koninkrijk der Nederlanden en behoort tevens tot de ABC-eilanden samen met Aruba en Bonaire. Geniet op Curaçao van de prachtig witte stranden, helderblauwe zee en het geweldige klimaat. 

Boek die vliegtickets naar Curaçao!

Vakantie Curaçao

Een vakantie naar Curaçao is zeker een aanrader wanneer je houdt van een relaxte vakantie. Alles op Curaçao gaat rustig aan en haast heeft (bijna) niemand hier. Ga mee in de relaxte sferen en geniet van de veelzijdigheid van dit kleine eiland. In de vakantieperioden kan het zijn dat de vliegtickets naar Curaçao wat duurder zijn. Wil je goedkope vliegtickets naar Curaçao boeken? Check dan eens de prijzen buiten het seizoen om. Het weer op Curaçao is gemiddeld lekker warm. Tussen oktober en januari kent het eiland wel een regenseizoen, maar ook dan is de temperatuur nog prima te doen. 

Bezienswaardigheden Curaçao

Er is op Curaçao veel te beleven, ondanks dat het eiland qua oppervlakte niet groot is. Zo is een bezoek aan Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, zeker een aanrader. Willemstad is een historische stad die door de Sint Annabaai in tweeën gesplitst wordt. De fraai gekleurde huizen staan garant voor Willemstad.

Duiken is verder iets wat in Curaçao erg populair is. Er zijn geweldige duiklocaties te vinden in Curaçao waar je ontzettend veel moois van de onderwaterwereld kunt meemaken. Heb je geen duikbrevet? Ook met snorkelen kom je vaak al een heel eind! Dit kun je niet missen tijdens je Curaçao vakantie.

Het is verder mogelijk om op Curaçao met dolfijnen te zwemmen op de Dolphin Academy. Je kunt hier zwemmen met dolfijnen tegen betaling, iets wat voor veel toeristen een droom is. Wil je de dolfijnen liever in hun natuurlijke habitat meemaken? Ga dan met een boot of loop op het strand, soms kun je de dolfijnen langs de kust zien zwemmen. 

Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland voor de kust van Curaçao. Klein Curaçao is slechts drie vierkante kilometer groot en ligt ongeveer 10 kilometer van Curaçao af. Rondom Klein Curaçao kun je erg goed duiken en snorkelen en tevens is een dagtocht naar dit eiland mogelijk. Het is wel een kaal rotseiland waar veel vogels komen om te broeden. Er ligt een scheepswrak op het eiland dat 23 jaar geleden gestrand is op Klein Curaçao.

De Christoffelberg ligt in het westen van Curaçao. De berg is 375 meter hoog en deze kun je beklimmen. Wel is het verstandig om de Christoffelberg niet te onderschatten, vooral met de temperatuur is het een pittige klim naar de top. Om bij de Christoffelberg te komen moet je kaartjes kopen voor het Christoffelpark. 
Het is een aanrader om tijdens je vakantie Curaçao de Christoffelberg te beklimmen. Wel geven we je de tip om ‘s ochtends vroeg te starten met de klim en voldoende water mee te nemen.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding