Vliegtickets Lissabon

goedkope vliegtickets lissabon, vliegtickets lissabonGa je een stedentrip naar Lissabon maken en kun je wel wat tips gebruiken? Wij vertellen je graag wat over de stad Lissabon en de bezienswaardigheden die je gezien móet hebben in deze prachtige Portugese stad tijdens je citytrip. 

Bezienswaardigheden Lissabon

Lissabon is de hoofdstad en grootste stad van Portugal. De stad kent vele leuke bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer je een stedentrip naar Lissabon maakt. De leukste bezienswaardigheden zijn onder andere;

  • Castelo de Sao Jorge
  • Alfama
  • Parque das Nacoes
  • Mosteiro dos Jerónimos
  • Ponte 25 de Abril
  • Torre de Bélem

De historische stad Lissabon wordt ook wel de ‘witte stad’ genoemd. De stad ligt aan een mooie baai en is zeer geschikt voor een stedentrip of korte vakantie. Daar komt bij dat vliegen naar Lissabon niet lang duurt, je kunt zo het vliegtuig instappen vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. 

Goedkope vliegtickets Lissabon

Leuke dingen in Lissabon

Wat verder een aanrader is om te doen tijdens je stedentrip Lissabon, is het huren van een fiets. Met een fietstour door de stad kom je langs vele bezienswaardigheden en krijg je de beste tips mee van de gids. Een leuke manier om deze Portugese stad te verkennen!

Ben je overtuigd? Mooi! Boek snel die vliegtickets naar Lissabon en geniet van je stedentrip of korte vakantie!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding