Vliegtickets Porto

vliegtickets porto, vliegen naar portoPorto is een havenstad in het noordwesten van Portugal. Wanneer je op zoek bent naar een leuke stad voor een citytrip, raden wij je zeker aan een stedentrip naar Porto te boeken! Vliegtickets naar Porto zijn ook niet duur en je bent in enkele uurtjes vliegen al in deze leuke Portugese stad aan de Costa Verde. Ondanks dat Portugal vaak in de schaduw van Spanje staat, is het zeker een aanrader om eens een keer naar dit land op vakantie te gaan. Portugal heeft namelijk ontzettend veel moois te bieden, te beginnen bij de mooie stad Porto!

Goedkope vliegtickets Porto

Bezienswaardigheden Porto

Porto is een leuke stad in Portugal welke grotendeels bekend is om zijn Portwijn. De stad ligt op beide oevers van de Douro welke verbonden is door middel van een mooie brug. Het oude centrum van Porto is erg levendig en draagt het karakter van Portugal met zich mee. De stad Porto als stedentrip is erg geschikt, daar komt bij dat er veel bezienswaardigheden zijn. Bezoek bijvoorbeeld het oude centrum Ribeira. Waar ontzettend smalle straatjes en karakteristieke huizen het straatbeeld vormen. Of wat dacht je van de kerk Igreja de Sao Fransisco, welke beroemd is om het houtsnijwerk in het interieur. Hier zit meer dan 200 kilo goud in.

Ook de klokkentoren van de Igreja dos Clérigos is leuk om te bezoeken. Je moet 225 trappen beklimmen om boven te komen, maar kunt dan wel genieten van prachtig uitzicht over de stad Porto. 

De stalen brug over de Douro wordt ook wel Ponte Dom Luís I genoemd. Deze brug is hét symbool voor de stad Porto. 

Klaar met alle bezienswaardigheden van Porto? Plof dan ergens lekker neer op een leuk terrasje bij een cafeetje of restaurantje en bestel een heerlijke portwijn. Vliegtickets naar Porto boeken voor een toffe stedentrip dus!

Vliegen naar Porto

Je kunt goedkope vliegtickets naar Porto boeken via verschillende maatschappijen. Daar komt bij dat vliegen naar Porto helemaal niet lang duurt en je er via verschillende luchthavens in Nederland kunt komen. Je hoeft niet per se te vliegen vanaf Amsterdam, maar kunt ook kiezen voor de minder drukke luchthavens als Eindhoven en Rotterdam. Vliegtickets Porto boeken dus en maak die gave citytrip!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding