In het najaar naar Noord-Amerika

noord-amerikaIn de herfst naar Noord-Amerika vliegen? Wat in de zomervakantie zo duur kan zijn, kan binnen enkele maanden verschillen. En het klimaat in Noord-Amerika is in het najaar nog prima te doen. Heb daarom geduld en vlieg in het najaar naar Noord-Amerika voor leuke prijzen! 

In Noord-Amerika is ontzettend veel te beleven. Het is verstandig om vooraf een soort planning te maken of route uit te stippelen wat je allemaal wilt zien. De afstanden kunnen redelijk groot zijn, en daarom is het een aanrader om Noord-Amerika te ontdekken met een camper.

Vliegtickets naar Noord-Amerika boeken

Over Noord-Amerika

Onder Noord-Amerika vallen de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Noord-Amerika kent verschillende topbestemmingen om eens te bezoeken tijdens een vakantie. Maar waar moet je dan uit kiezen? Wij geven je tips wanneer je in het najaar naar Noord-Amerika op vakantie wilt gaan. 

Kies in het najaar voor Noord-Amerika en ga dan eens op vakantie naar Canada, Mexico of de Verenigde Staten. Vliegtickets in het najaar zijn minder duur dan in het hoogseizoen, en het weer is in Noord-Amerika dan nog prima te doen. Vlieg in Canada bijvoorbeeld naar het populaire Vancouver, Montreal of Ottawa, of kies voor Mexico en vlieg naar Mexico City of Playa del Carmen. 

Kies je liever voor de Verenigde Staten in het najaar? Dan heb je ook volop keuzes wat vliegtickets betreft. Voor je vakantie kun je naar Atlantic City, Boston, Las Vegas, New York, Californië, Los Angeles, Florida, Miami, Orlando of Hawaii. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vliegt er zo naartoe in het najaar.

Wat doen op vakantie in Noord-Amerika

Wanneer je in het najaar naar Noord-Amerika vliegt, kun je ontzettend veel ondernemen tijdens je vakantie. Echter zijn de afstanden behoorlijk groot, vooral in Canada en de Verenigde Staten. Wanneer je dus een rondreis wilt gaan maken in Noord-Amerika, is het slim om er rekening mee te houden dat de afstanden best groot kunnen zijn. Stippel vooraf een route uit zodat je niet in tijdnood komt tijdens je rondreis. 

Je kunt in Noord-Amerika heel gemakkelijk een rondreis maken. Dit kan je met een gehuurde auto doen, een groepsreis, of huur een camper in Noord-Amerika. Met een camper ben je compleet eigen baas en heb je alles bij de hand. Ideaal wanneer je veel van het land wilt zien tijdens je vakantie! Daar komt bij dat de wegen in Noord-Amerika prima te doen zijn, je kunt er gemakkelijker met een auto of camper rondreizen dan in bijvoorbeeld Azië. 

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding