Vliegtickets naar Gambia boeken

gambia, vliegtickets gambiaEen vakantie boeken naar Gambia? Wil je eens een keer op vakantie naar een heel ander land dan het gebruikelijke Frankrijk, Spanje of Italië? Een keer Europa uit en de wereld ontdekken op een compleet ander continent? Kies dan voor Afrika, een continent wat ontzettend veel topbestemmingen kent. 

Ben je bijvoorbeeld bekend met Gambia? Gambia is een bijzonder land in Afrika wat zeker een bezoek waard is. Ben je toe aan een compleet ander soort vakantie? Boek dan vliegtickets naar Gambia en laat je verrassen! Wanneer je een rechtstreekse vlucht boekt vanaf Amsterdam kun je in 6 uur naar Gambia vliegen.

Boek vliegtickets naar Gambia!

Vakantie naar Gambia

Wanneer je de winter wilt ontvluchten en toe bent aan zon, is Gambia een perfecte bestemming. Een vakantie in Gambia in onze winter is geweldig, vooral gezien het feit dat het daar dan zomer is. De temperatuur is er heerlijk en het regenseizoen is net voorbij, de natuur is prachtig groen gekleurd.

Gambia is een van de kleinste landen in heel Afrika. De bijnaam van dit Afrikaanse land is ook wel Smiling Coast of Afrika. De inwoners van Gambia zijn namelijk ontzettend vrolijk en altijd in voor een geintje, vandaar deze bijnaam. Wanneer je goed voorbereid op vakantie gaat naar Gambia, geniet je vast en zeker van een geweldige vakantie.

Reistips voor Gambia

Er is in Gambia ontzettend veel te beleven. Ontdek dit bijzondere land en ga in ieder geval op safari. Er zijn verschillende soorten safari’s te boeken en wij raden aan om dit zeker te doen! Buiten safaritochten is het vaak ook mogelijk om een bootsafari te maken, ook erg leuk en je ziet vaak krokodillen!

Verder is relaxen op één van de mooie stranden in Gambia ook zeker een aanrader, denk hierbij aan het Kololi strand. Wil je meer weten over de cultuur, dan bezoek je het Gambia National Museum en wil je wat anders? Bezoek dan de grote Royal Albert Markt van Banjul. Er is zo ontzettend veel te doen in Gambia, boek vandaag nog je vliegtickets Gambia!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding