Vliegtickets Istanbul

vliegtickets istanbul, vliegen naar istanbulVliegen naar Istanbul voor een toffe stedentrip of vakantie? Deze Turkse stad is ontzettend populair en er worden dan ook vaak aanbiedingen voor goedkope vliegtickets naar Istanbul aangeboden op internet en bij verschillende aanbieders. Maar waarom is deze stad dan zo populair? Meenemen.nl zocht het voor je uit en geeft je de leukste tips en adviezen over Istanbul! En vergeet uiteraard geen inpaklijst te maken voor vertrek zodat je niets vergeet.

Turkije is natuurlijk een populaire bestemming wanneer het gaat om een goedkope zonvakantie, maar vergeet de steden niet te bezoeken. Istanbul is een goed begin wanneer je eens de echte Turkse cultuur wilt proeven en meemaken.

Boek nu tickets naar Istanbul

De veelzijdigheid van Istanbul

Istanbul is een populaire stad onder toeristen. Een stedentrip of last minute naar Istanbul komt dan ook vaak voor. De stad is ontzettend veelzijdig en dan met name op cultureel gebied. Daar komt bij dat de stad voor een deel in Europa, en voor een deel in Azië ligt, dat is toch ook best bijzonder!

Istanbul is een unieke stad in Turkije waar oost en west elkaar duidelijk ontmoeten. De stad brengt veel cultuur, historie en religie met zich mee. Ook kun je er genieten van de échte Turkse keuken en zoete lekkernijen (Let op de thee!). Dit alles onder het genot van een Turkse waterpijp met fruittabak, beter kun je het niet treffen. Al deze zaken maken Istanbul tot een bijzondere stad waar menig toerist verliefd op wordt tijdens een stedentrip.

Bezienswaardigheden Istanbul

De stad Istanbul kent veel bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn. Wij zullen er een aantal toelichten; 

  • Boottocht over de Bosporus
  • Topkapi Paleis
  • Paleis Beylerbeyl Palast
  • De Galata-toren
  • De Ataturk villa in Florya
  • Hagia Sophia
  • Grote Bazaar van Istanbul

Overtuigd? Je kunt vaak goedkoop vliegen naar Istanbul, of het nu een stedentrip of last minute betreft. Deze stad zal je nooit vervelen!