Vliegen met Etihad Airways

eithad airwaysTwijfel je over vliegtickets boeken met Etihad Airways? Nergens voor nodig! Vliegen met Etihad Airways is namelijk super, en daarbij kun je kiezen uit tickets naar wereldwijde bestemmingen!

Ben jij bij het surfen online uitgekomen bij goedkope vliegtickets van Etihad Airways en twijfel je of je deze moet boeken omdat deze luchtvaartmaatschappij jou niet bekend in de oren klinkt? Wij zullen je vertellen dat je deze vliegtickets gewoon moet boeken!

Boek nu vliegtickets Etihad Airways!

Over Etihad Airways

Etihad Airways is een snel groeiende luchtvaartmaatschappij welke diverse vluchten wereldwijd aanbiedt. Het is ?s werelds meest toonaangevende luchtvaartmaatschappij die dagelijks vluchten verzorgd vanuit Amsterdam naar Abu Dhabi en vanuit daar naar meer dan 70 wereldwijde bestemmingen.

Bij Etihad Airways ben jij een gast, en geen passagier. Elke gast aan boord kan genieten van de voortreffelijke gastvrijheid en het uitgebreide inflight-entertainment, en dat bij voordelige vliegtickets!

Daar komt bij dat er verschillende vliegtickets zijn die je kunt boeken bij Etihad Airways. De Coral Economy Class, Pearl Businessclass en Diamond First Class. Aan luxe ook bij deze luchtvaartmaatschappij geen gebrek!

Bestemmingen wereldwijd Etihad Airways

Maar waar vliegt Etihad Airways allemaal heen? Vanaf Schiphol vlieg je naar Abu Dhabi vanwaar je naar 70 verschillende bestemmingen kunt vliegen wereldwijd. Zo kun je goedkope vliegtickets bij Etihad Airways boeken naar onder andere:

Inchecken bij Etihad Airways

Online inchecken Vanaf 30 uur voor vertrek mogelijk via de site
Fysiek inchecken Vanaf 3 uur voor tot 1 uur voor vertrek aan de balie
Business Class stoel Vanaf 1 uur ? 45 minuten voor vertrek
Inchecken bij Etihad

In het algemeen geldt het advies om ruim op tijd op de luchthaven te zijn. Vooral in drukke vakantieperiodes is dit noodzakelijk.

Handbagage inchecken bij Etihad

Let goed op bij de bagage en handbagage die je meeneemt met Etihad Airways. Op sommige vluchten zijn bepaalde goederen zoals alcohol of vloeistoffen, dierlijke en plantaardige producten niet toe gestaan. Om te voorkomen dat je niet mee mag op de vlucht of gedoe krijgt op het vliegveld controleer goed de handbagage regels en de bagage eisen van Etihad. Mag je bijvoorbeeld een koffer als handbagage inchecken. Wanneer deze aan bepaalde formaten voldoet dan mag dit inderdaad.

Urgente update:

Paspoort- en veiligheidscontroles voor het instappen kunnen langer duren dan verwacht. Neem de tijd en bereid je reis vooraf goed voor!