De 10 mooiste bestemmingen in Afrika

Afrika, vakantiebestemming, sunriseAfrika behoort zeker tot de reisdoelen van nu en staat op menig bucketlist. Er is zo ontzettend veel te beleven en te zien op dit reuze continent. In totaal bestaat Afrika uit 54 landen. Omdat er zoveel indrukwekkende plaatsen en vakantiebestemmingen zijn om te bezoeken hebben we een top 10 samengesteld van de landen en plekken in Afrika waar onze bezoekers het liefst naartoe vliegen. Lees deze zeker eens door als je van plan bent om een keer op vakantie te gaan naar dit prachtige en veelzijdige continent, Afrika!

Vliegtickets naar Afrika!

Top 10 vakantiebestemmingen Afrika

  1. Marokko
  2. Zuid-Afrika
  3. Egypte
  4. Tunesië
  5. Kenia
  6. Tanzania
  7. Gambia
  8. Oeganda
  9. Namibië
  10. Botswana

De goedkoopste vliegtickets naar vakantiebestemmingen in Afrika.

Betoverende omgeving

Afrika beslaat ruim 20% van de totale landoppervlakte van de aarde. Elk land heeft weer zijn eigen speciale cultuur en natuur. Je kunt meer te weten komen over welke plekken je gezien moet hebben en je te laten betoveren door de omgeving, de dieren in het wild, de natuur en bezienswaardigheden van nummer 1 en 2, namelijk Marokko en Zuid- Afrika.

Wil je zeker weten dat je niets vergeet mee te nemen op vakantie naar Afrika? Pak dan je koffers in aan de hand van een handig zomervakantie checklist! Zo kun je onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie naar het prachtige Afrika.

Gerelateerde artikelen