Vliegtickets Bangkok

vliegtickets bangkokBangkok is de hoofdstad van Thailand en staat bekend als druk en bijzonder. Zo heeft Bangkok verschillende gezichten, en dit maakt de stad zo fantastisch. Boek dus vliegtickets naar Bangkok en geniet van deze veelzijdige stad in Thailand! 

Bangkok bezienswaardigheden

De stad Bangkok kent vele bezienswaardigheden die je gezien moet hebben wanneer je hierheen gaat op vakantie. Ook veel mensen die gaan backpacken in Thailand kiezen voor enkele dagen in Bangkok, gewoonweg omdat deze stad zo bijzonder is. Wij vertellen je graag de bezienswaardigheden van Bangkok. 

Wat Pho

Wat Po is een tempel in Bangkok met een gigantisch beeld van een liggende Boeddha. Prachtig om te zien en zeker een trekpleister van de stad Bangkok. 

Boottochten en Koninklijke Boten Museum

Maak een leuke boottocht door de kanaaltjes van Bangkok en zie hoe de stad er vroeg uit zag. De boot waarin je vaart is een longtailboot. 

Goedkope vliegtickets Bangkok

Wat Phra Kaeo & Koninklijk Paleis

Phra Kaeo is een tempel met een prachtig smaragden Boeddabeeldje van 60 centimeter hoog. Aan het begin van het droge, regen- en koele seizoen wordt dit beeld door de Koning voorzien van kledij. 
Het Koninklijk Paleis grenst aan deze tempel en is bijzonder om te zien. Zo zie je de Thaise en Italiaanse bouwstijlen door elkaar.

Drijvende markten

In Bangkok waren vroeger veel drijvende markten te vinden. Nu zul je hiervoor even buiten de stad moeten gaan, maar wij raden je dit zeker aan om te doen. Niet ver buiten de stad ligt Taling Chan, een drijvende markt. Een echte aanrader wanneer je een stedentrip Bangkok maakt!

Overige activiteiten

Toch is er in Bangkok nog veel meer te beleven. Zo zijn er verschillende fietstochten die georganiseerd worden in deze Thaise stad. Je denkt misschien dat dit niet handig is in deze chaotische stad, maar met de fiets kun je juist op de rustige plekjes en straatjes komen. Zeker een aanrader om te doen wanneer je vliegtickets naar Bangkok hebt geboekt voor een vakantie. 

Verder is Bangkok een heerlijke stad om te winkelen of lekker te eten. Ook het uitgaansleven is hier bruisend, ga dit dus zeker ook even in real life meemaken!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding