Vliegtickets Barcelona

vliegtickets barcelona, goedkope vliegtickets barcelonaVliegtickets naar Barcelona boeken voor een leuke vakantie of stedentrip? Wij geven je geen ongelijk! Barcelona is een prachtige stad die zeker een bezoekje waard is. Wij vertellen je graag meer over deze Spaanse stad in de prachtige streek Catalonië en de vele bezienswaardigheden die er te vinden zijn. We waarschuwen je wel, wanneer je dit artikel gelezen hebt ga je gelijk vliegtickets Barcelona boeken om een stedentrip te maken naar deze prachtige stad in Spanje.

Goedkope vliegtickets Barcelona

Stedentrip Barcelona

Dagelijks vertrekken veel mensen voor een stedentrip naar Barcelona, en geef ze eens ongelijk. Barcelona is een prachtige stad in de streek Catalonië in Spanje. De stad heeft ontzettend veel te bieden. Zo kun je genieten van cultuur, bezienswaardigheden, winkelen op de Ramblas, culinair eten, maar ook lekker ontspannen op het strand. Leuk dus ook als je een wat langere stedentrip maakt om deze twee dingen te combineren met elkaar. Kortom; Barcelona heeft alles wat een geslaagde stedentrip in zich heeft! Daar komt bij dat vliegen naar Barcelona ook erg gemakkelijk en snel gaat. 

Bezienswaardigheden Barcelona

Barcelona heeft ontzettend veel bezienswaardigheden die je niet mag missen wanneer de deze stad bezoekt. Wel zijn het er zo ontzettend veel, dat je misschien een keuze moet maken wanneer je een stedentrip boekt voor een paar dagen of een weekendje Barcelona pakt. 

Denk bij de bezienswaardigheden van Barcelona bijvoorbeeld aan; 

  • La Ramblas, heerlijk winkelen en genieten. Vergeet geen bezoekje te brengen aan La Boqueria!
  • Park Guell, een uniek en bijzonder park ontworpen door Antoni Gaudi
  • Sagrada Familia, de basiliek ontworpen door Antoni Gaudi, welke nog steeds niet af is
  • Camp Nou, de thuishaven van voetbalclub FC Barcelona
  • Font Magica, een prachtige fontein welke ‘s avonds een hele show weggeeft met gekleurde lichten en muziek
  • Kathedraal van Barcelona, een mooie gotische kathedraal

Buiten deze genoemde bezienswaardigheden Barcelona zijn er nog veel meer leuke dingen te doen in deze grote Spaanse stad. Wij raden je aan om in de stad te reizen met de metro, dit is een gemakkelijke en snelle manier om je te verplaatsen in Barcelona. Boeken dus die vliegtickets naar Barcelona!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding