Goedkope vliegtickets naar Dubai

vliegtickets dubai, goedkope vliegtickets dubaiVliegtickets naar Dubai boeken? Dubai is één van de zeven emiraten van de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is een behoorlijk rijk land en dit komt voornamelijk door de olie. De gelijknamige hoofdstad van Dubai is een waar paradijs voor echte luxepaarden. Voor iedereen is er wel wat te beleven in Dubai en het is dus een aanrader om vliegtickets naar Dubai te boeken en dit Arabische land in levende lijve mee te maken. Twijfel dus niet langer!

Boek vliegtickets naar Dubai!

Beleef Dubai

In Dubai kun je genieten van de veelzijdigheid. Zo kun je lekker ontspannen op het strand maar ook de stad in om het uitzicht vanaf een torenhoge wolkenkrabber te bekijken. Ook zijn er veel leuke winkelcentra en is het nachtleven ook erg aanwezig tot in de vroege uurtjes. Wanneer je de stad even wilt ontvluchten is het een aanrader om de woestijn te bezoeken, hier ben je binnen een uurtje rijden.

Het tijdverschil met Dubai vergeleken met Nederland is niet erg groot. Tijdens onze zomertijd scheelt het 2 uur en tijdens de wintertijd 3 uur.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding

Vliegtickets naar Dubai boeken

Wil je vliegtickets naar Dubai boeken? Met een rechtstreekse vlucht vanuit Nederland vlieg je in 6 uur naar Dubai. Je kunt rechtstreekse vluchten boeken van Amsterdam naar Dubai maar ook goedkope vliegtickets naar Dubai zijn mogelijk. Wel is het zo dat je met goedkope vliegtickets naar Dubai een tussenstop maakt, al scheelt dit vaak wel een hoop geld.