Vliegtickets Madrid

Een leuke stedentrip naar Madrid maken? Goede keuze, want Madrid is een superleuke stad! Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt centraal in het land op de Spaanse Hoogvlakte. Wij vertellen je graag tips over deze stad en zorgen ervoor dat jij niets liever wilt dat naar Madrid vliegen voor die toffe stedentrip!

Bezienswaardigheden Madrid

Madrid heeft ontzettend veel leuke bezienswaardigheden en attracties die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan deze stad. Een aantal van deze toffe bezienswaardigheden Madrid zijn; 

  • Plaza Mayor, het centrale plein in Madrid waar geen verkeer is toegestaan
  • Koninklijk Paleis van Madrid
  • Prado Museum, wereldwijd bekend museum met werk van grote kunstenaars
  • El Retiro, groot stadspark in Madrid
  • Santiago Bernabéu, het stadion van Real Madrid
  • La Cibeles, een mooi plein in Madrid met de fontein La Cibeles

Buiten deze genoemde bezienswaardigheden stikt het in Madrid van de musea en historische monumenten die je kunt bezoeken. Je zult je absoluut niet vervelen in deze Spaanse stad. Boek snel dus je vliegtickets Madrid!

Ben je niet zo van de cultuur? Geen probleem! Tijdens je zonvakantie in Madrid kun je namelijk ook heerlijk shoppen en genieten van het bruisende nachtleven. Want feesten, dat kunnen ze in Madrid wel!

Stedentrip Madrid

Kortom; Madrid heeft alles in zich om de perfecte locatie te zijn voor een toffe stedentrip. Daar komt bij dat er in de stad een mediterraans klimaat heerst, en het dus lang lekker weer is. Ben je dus op zoek naar een te gekke stad voor een citytrip? Boek dan vliegtickets naar Madrid en geniet optimaal! 

Daar komt bij dat je vanaf de luchthaven Schiphol, Rotterdam Airport of Eindhoven Airport zo naar Madrid kunt vliegen. Binnen enkele uurtjes stap je uit in deze bruisende stad en kun je op het terras gaan genieten van tapas en een sangria.

De prijzen van vliegtickets zijn stevig gestegen, daarnaast krijgen we veel meldingen over drukte op de vliegvelden. Zorg er voor dat je je vliegtickets voor Madrid op tijd boekt en dat je vroeg op het vliegveld bent zowel in Nederland/België als in Madrid als je terug vliegt.

Bagage en je vliegticket

Wanneer je met een lowcost airline vliegt naar Madrid, bijvoorbeeld ryanair of transavia dan is het goed om te letten op de verschillende handbagage regels. Bij veel lowcost airlines mag je met een standaard vliegticket alleen een trolley of handbagage meenemen.