Kerstshoppen in New York

new york, kerstshoppen new york, kerstmarkten new yorkMet de kerstdagen weer in het vooruitzicht gaan veel mensen weer gezellige tripjes boeken. Citytrips zijn bijvoorbeeld altijd erg populair om er even tussenuit te gaan. Denk aan het bezoeken van kerstmarkten, maar ook aan kerstshoppen in diverse toffe steden. Veel mensen gaan kerstshoppen in Londen, Berlijn, Antwerpen of een toffe stad in Nederland.

Maar heb je ook wel eens aan kerstshoppen in New York gedacht? 

Goedkope vliegtickets New York boeken!

Shoppen in New York voor Kerstmis

In november veranderen de winkelstraten en winkels in New York in geweldige kerstsferen. De etalages van winkels worden prachtig versierd en alles staat in het teken van Kerstmis. In Amerika is Kerstmis altijd al een geweldige belevenis en dit zal je niet ontgaan wanneer je in deze stad rondloopt rond deze tijd. Bij 5th Avenue maak je het complete kerstfeest alvast mee en daar komt bij dat je hier ook geweldig kunt shoppen!

Wil jij de magie van kerst zelf beleven in New York? De prachtige kerstversiering in deze wereldstad en de wereldberoemde schaatsbaan op Rockefeller Plaza in het echt meemaken? Boek dan nu je vliegtickets en ga kerstshoppen in New York!

Kerstmarkten in New York

Kerstshoppen in New York kan op veel verschillende plekken in deze wereldstad. Maar buiten de reguliere winkels zijn er ook kerstmarkten in New York te vinden. Een overdekte kerstmarkt in New York is te vinden in Grand Central Terminal. Maak ook in Bryant Park en Union Square Park vind je kerstmarkten die zeker de moeite waard zijn. 

Overtuigd dat jij dit jaar moet gaan kerstshoppen in New York? Boek dan nu goedkope vliegtickets naar New York voor deze unieke ervaring! 

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding