In de herfstvakantie naar de zon

herfstvakantie zon, najaar zonWil jij nog even weg in de herfstvakantie? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk niet de enige. Veel mensen kiezen ervoor om in het najaar nog even naar de zon te vluchten. In de herfstvakantie nog even weg is dus erg in trek. Maar waar kun je het beste heen in de herfstvakantie prijstechnisch gezien en natuurlijk voor het weer. Want je wil in het najaar wel genieten van de zon! Meenemen.nl zocht het voor je uit en geeft je graag tips voor een leuke herfstvakantie in de zon!

Boek nu vliegtickets naar de zon!

Bestemmingen najaarsvakantie in de zon

De herfstvakantie valt meestal in oktober, echt het najaar dus. Je kunt in de herfstvakantie nog even Nederland ontvluchten en de warme oorden opzoeken. Wij hebben wat topbestemmingen voor een najaarsvakantie op een rijtje gezet. We hebben het dan wel over zonnige bestemmingen, aangezien er in sommige wintersportgebieden zelfs de pistes nu alweer geopend zijn.

Je kunt natuurlijk een verre reis maken naar een verre bestemming, maar ook wat dichter bij huis kun je nog optimaal genieten van het najaarszonnetje. Vertrek in de herfstvakantie bijvoorbeeld naar Turkije, Zuid-Spanje of de Canarische Eilanden. Hier is het weer nog prima in het najaar. Zuid-Europa is erg in trek om te genieten van de nazomer, het klimaat hier is optimaal daarvoor. Geniet dus van de zon in de herfstvakantie, boeken die vliegtickets naar Zuid-Europa!

Tips voor nazomeren in Zuid-Europa

Om te genieten van het najaar in de herfstvakantie, raden wij je een vakantie naar Zuid-Europa aan. Wij geven je als tip mee om tijdig te boeken en te letten op spectaculaire kortingen voor vliegtickets in de nazomer. Je kunt uiteraard vliegen vanaf Amsterdam, maar check eens of je ook vliegtickets vanaf Eindhoven of Rotterdam Airport kunt boeken in het najaar. Dit kan schelen in de prijs wat de vliegtickets betreft.

Wil je weg in de herfstvakantie maar geen zin om een hele week weg te gaan? Kies dan voor een stedentrip naar Zuid-Europa. Geniet van de mooiste steden in het najaar, en uiteraard het zonnetje. Kies voor stedentrips naar Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal, Griekenland of Turkije. Boeken die vliegtickets naar Zuid-Europa in het najaar!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding