Vliegen met British Airways

vliegen met british airways, british airwaysGa je vliegen met British Airways? Wij vertellen je graag meer over de luchtvaartmaatschappij British Airways en het boeken van vliegtickets van deze maatschappij. 

De vliegtuigmaatschappij British Airways is de grootste luchtvaartmaatschappij van Engeland en erg betrouwbaar. Je vliegt met deze luchtvaartmaatschappij naar wereldwijde bestemmingen over de hele wereld. Daar komt bij dat je goedkope vliegtickets voor British Airways kunt boeken via verschillende kanalen. 

Vliegtickets British Airways boeken

Bagage British Airways

Maar hoe zit het dan met bagage bij British Airways? Bij alle luchtvaartmaatschappijen is het toegestaan om één stuk handbagage gratis mee te nemen. Dit geldt dus ook voor de airline British Airways. Qua bagage bij British Airways is het toegestaan om naast het één stuk handbagage ook nog een persoonlijk item mee te nemen. Denk hierbij aan een handtas of bijvoorbeeld een laptop. Het gewicht van deze handbagage mag maximaal 23 kilogram zijn met de afmetingen 56x36x23. 
Let goed op deze richtlijnen voor bagage bij British Airways wanneer je met deze luchtvaartmaatschappij gaat vliegen. 

British Airways Nederland

Je kunt met de luchtvaartmaatschappij British Airways Nederland uit vliegen vanaf voornamelijk Schiphol. Deze airline vliegt naar 222 wereldwijde bestemmingen en zorgt tevens voor aantrekkelijke vliegtijden. Daar komt bij dat British Airways erg goede faciliteiten aan boord heeft en beschikt over uitgebreid entertainment. 

Vlieg vanaf Schiphol met British Airways Nederland uit en geniet vanaf het moment dat je aan boord stapt van je welverdiende vakantie. Boek snel je vliegtickets British Airways en geniet!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding