Vliegtickets naar Tenerife boeken

vliegtickets tenerifeOverwinteren in de kerstvakantie? Dit klinkt bij veel mensen als muziek in de oren met de feestdagen voor de deur en de korte, donkere dagen. Maar waar kun je heen als je gaat overwinteren? Wij raden je aan om vliegtickets naar Tenerife te boeken en zo te overwinteren op de Canarische eilanden!

Een goedkope zonvakantie boeken naar Tenerife is vaak in trek. Tenerife is één van de Canarische eilanden waar het zowel in de zomer als in de winter heerlijk weer is. Voor een winterse zonvakantie is Tenerife een ware aanrader.

Vliegtickets naar Tenerife boeken

Bezienswaardigheden Tenerife

Buiten het heerlijke klimaat, is er op Tenerife genoeg te beleven. Zo is de vulkaan El Teide een leuke bezienswaardigheid op Tenerife. Deze slapende vulkaan is 3718 meter hoog en met een kabelbaan kun je tot 3550 meter hoogte komen. Wil je helemaal naar de top? Regel dan vooraf een speciale vergunning. Het omringende gebied rondom El Teide heet het Nationaal Park Del Teide. Dit gebied kent een grote variatie aan landschappen en is erg bijzonder.

Garachico is een authentiek plaatsje op Tenerfe wat aan de noordkust ligt. Hier vind je historische gebouwen en traditionele woningen. Ook het piratendorp Masca is een populaire bezienswaardigheid. Masca is een excursie die erg bijzonder is en welke wij zeker aanraden tijdens je vakantie op Tenerife.

Zit je nabij Costa Adeje? Bezoek dan zeker het populaire waterpark Siam Park! Dit waterpark kent indrukwekkende waterglijbanen en is alle dagen van het jaar geopend voor publiek. Ook het Loro Parque is een aanrader op Tenerife. Dit is een dierenpark/plantentuin in Puerto de la Cruz. 

Optimaal genieten

Naast de vele bezienswaardigheden op Tenerife, kun je hier ook heerlijk genieten van een lekkere zonvakantie. Tenerife staat namelijk bekend om het heerlijke weer. Op het Canarische Eiland Tenerife kun je dan ook optimaal genieten van het heerlijke weer op een van de vele stranden.

Kortom, genoeg redenen om vliegtickets naar Tenerife te boeken voor een heerlijke vakantie!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding