Bezienswaardigheden Canada

canada, bezienswaardigheden canada, camper huren canada, vliegtickets canadaVakantie naar Canada in het vooruitzicht? Canada is erg groot en wanneer je veel wilt zien is het verstandig om een goede route te plannen voor vertrek. Maar wat zijn nou echt mooie bezienswaardigheden in Canada die je niet mag missen tijdens je vakantie? Meenemen helpt je graag bij de voorbereiding op je vakantie naar Noord-Amerika, Canada!

Zo raden wij een rondreis door Canada aan als je veel wilt zien van dit geweldige land. De beste manier om Canada te verkennen en ontdekken is door middel van een camper. Huur een camper in Canada en ontdek dit prachtige land in je eigen tempo!

Huur een camper in Canada!

Vakantie Canada

Canada is een groot land met onder andere een geweldige en veelzijdige natuur. Zo vind je in Canada bergen, watervallen, naaldbossen, rivieren, fjorden en aan de kust zelfs stranden. Tel daarbij op dat je in Canada veel dieren kunt spotten waaronder de grizzly beer. Een vakantie in Canada is ontzettend veelzijdig!

Highlights Canada

Maar wat zijn nou échte highlights van Canada die je niet mag missen? Canada kent verschillende nationale parken waaronder Banff. Dit nationale park ligt in het westen van Canada vlakbij Calgary. Het is een prachtige plaats met ontzettend veel natuur. Banff is tevens het bekendste park van de Rocky Mountains en je vindt hier een aantal van de mooiste plekjes van heel Canada.

Vlakbij Banff ligt het Jasper National Park. Dit park is groter dan Banff en kent onder andere 1200 kilometer aan hikingtrails. 

Niagara watervallen

De Niagara watervallen zijn een waar wereldwonder in het zuiden van Canada. De Niagara watervallen bestaan uit drie watervallen waarvan de ‘Horseshoe watervallen’ de bekendste zijn. Deze watervallen kennen een hoefijzervorm. 

Vancouver

Dit is één van de mooiste steden ter wereld. Vancouver ligt aan de westkust van Canada, een prachtige ligging tussen de Rocky Mountains en de Stille Oceaan. Er is ontzettend veel te beleven in Vancouver en dus een ware aanrader om deze bezienswaardigheid in Canada niet over te slaan. 

Manitoulin Island

Dit is ‘s werelds grootste zoetwater-eiland. Meer dan honderd meren scheiden kleine eilandjes van elkaar. Geweldig om van dichtbij mee te maken.

Kortom, boek die vliegtickets naar Canada en ontdek dit land helemaal zelf! Een grote aanrader is het huren van een camper in Canada om zo jezelf snel en gemakkelijk te verplaatsen in dit huis op wielen. Bepaal je eigen tempo en geniet volop van prachtig Canada!

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding