Handbagage tips voor vliegen, wat is onmisbaar?

handbagage tips, handbagage inpakken, tips handbagage, onmisbaar in handbagageTips handbagage inpakken voor het vliegen. Je zit aan verschillende regels gebonden als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Je handbagage als je gaat vliegen mag maar een bepaald gewicht hebben en moet aan strikte afmetingen voor je handbagage voldoen. Hoe kun je nou zo zorgvuldig mogelijk je handbagage inpakken? Wij geven de tips, tips handbagage inpakken als je gaat vliegen!

Waardevolle spullen

De eerste tips voor handbagage inpakken als je gaat vliegen is dat je waardevolle altijd in je handbagage doet, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt. Als je waardevolle inpakt voor je handbagage kun je denken aan handbagage tips zoals een telefoon, portemonnee en de reisdocumenten. Weliswaar heeft iedereen nog andere waardevolle spullen die je bij je handbagage inpakken niet moet vergeten. Een andere handbagage tips is ook het inpakken van je laptop of iPad. Het zijn dure en gevoelige spullen die je liever dicht bij je hebt en niet kapot wilt gaan! Zorg er dus voor dat je ook deze inpakt bij je handbagage. Waardevolle spullen is een van de belangrijkste handbagage tips die je niet mag vergeten!

Contact informatie

Contact informatie is onze volgende handbagage tip. Niet alleen bij het inpakken van je koffer moet je aan je contact informatie denken. Nee ga jij je handbagage inpakken dan is de volgende handbagage tip ook heel belangrijk. Want ook je handbagage kan ineens kwijt zijn. Een van de handbagage tips die wij meegeven is dat je altijd je reisschema, telefoonnummer en eventuele aanvulling in je handbagage stopt als je deze inpakt. Ben je je handbagage kwijt? Dan kan je luchtvaartmaatschappij je altijd bereiken!

Plastic tasjes/zakjes

De volgens handbagage tips die wij meegeven zijn plastic zakjes. Onmisbaar in je handbagage is een plastic tasje of plastic zakjes. Waarom staan plastic  zakjes in de tips voor handbagage inpakken zal je denken, toch zijn deze dingen heel erg handig! Heb je onderweg afval wat je niet weg kan gooien, heb je altijd een plastic tasje bij, wordt je misselijk heb je ook altijd een noodoplossing bij. Ook als je alleen handbagage meeneemt en geen aparte koffer als je gaat vliegen is deze handbagage tip erg handig, in een plastic zak kan je namelijk je vieze kleren bewaren. Zo zullen tijdens je vakantie ook nooit je vieze kleren bij je schone kleren komen, erg handig die plastic tasjes! Plastic zakjes zijn ideaal en erg handig, zorg er dus voor als je je handbagage inpakt dat je altijd een plastic zakje erin doet. Je weet nooit waarvoor deze handbagage tips handig voor zijn!

Accessoires in plaats van kleding

Een van de belangrijkste tips voor handbagage als je gaat vliegen zijn accessoires. Met een paar gruwelijke accessoires kun je simpele kleding die niet al teveel poespas hebben en dus weinig ruimte in beslag nemen in je handbagage al een super leuke look creëren! Ook nemen accessoires minder ruimte in je handbagage dan veel kleding. Een afwisselende look én meer ruimte in je handbagage, twee vliegen in een klap heb je met deze handbagage tip!

Setjes maken

Een van de functionele handbagage tips is setjes maken. Het liefste wil je natuurlijk heel je kledingkast in je handbagage stoppen, dit kan helaas niet. Dat ene shirtje moet mee, maar waar doe ik het eigenlijk op? Het kan alleen op die ene broek en verder eigenlijk nergens op.. Dit is natuurlijk niet handig als je je handbagage gaat inpakken als je gaat vliegen. Daarom geven wij als handbagage tip dat je setjes meeneemt die je met elkaar kunt combineren, zo heb je verschillende looks én meer plek als je je handbagage gaat inpakken. Een handige handbagage tip: maak setjes!

Koop zware dingen ter plekke

Een van de volgende tips voor het inpakken van handbagage als je gaat vliegen is dat je zware dingen gewoon ter plekke kunt kopen! Laat die ene fles shampoo thuis, het neemt veel gewicht in je handbagage, je hebt het niet nodig onderweg én duur is het niet koop het dus gewoon ter plekke. Deze kleine, maar toch stiekem zware dingen kunnen veel ruimte én gewicht innemen in je handbagage. Daarnaast moet je rekening houden met de regels voor handbagage waar je aan moet voldoen. Ga zonder stressen op vakantie en neem deze handbagage tips mee bij het inpakken van je handbagage en koop shampoo, douchegel etc. op je bestemming zelf.

Handige dingen voor onderweg

Ga je vliegen dan zijn deze handbagage tips voor onderweg ook erg handig om in te pakken in je handbagage bijvoorbeeld een rugzak, vooral als je wat langer moet vliegen:

  • Dekentje, in het vliegtuig staat vaak airco aan en als je lang moet vliegen is het heerlijk om even onder een dekentje te kruipen. Als je je handbagage gaat inpakken geven als handbagage tip: neem een dekentje mee!
  • Nekkussen, als je lang vliegt kan je wel eens last krijgen van je nek, een nekkussen is dus erg ideaal om in je handbagage in te pakken als je gaat vliegen en is een handige handbagage tips!
  • Pen, een pen neem geen gewicht of ruimte in, in je handbagage en is altijd handig om op zak te hebben. Ga je je handbagage inpakken voor het vliegen stop er dan een (werkende!) pen in
  • Vermaak, een tijdschriftje, muziekje of iets dergelijks is altijd handig om te in pakken in je handbagage als je gaat vliegen. Vooral als je lang moet zitten is vermaak heel erg welkom. Een tip voor handbagage inpakken als je gaat vliegen is dus: neem vermaak mee!
  • Medicijnen/verzorging, moet je medicijnen onderweg innemen zorg er dan voor dat je deze dan ook inpakt in je handbagage als je gaat vliegen. De handbagage tip die wij hieraan meegeven is altijd even de regels doorlezen als je medicijnen mee wilt nemen! Een van de andere handbagage tips is pleisters. Een pleister is altijd handig om mee te nemen, je weet maar nooit wat er onderweg gebeurt. Pleisters zitten bijvoorbeeld standaard in een EHBO KIT welke je vaak eenvoudig kan meenemen.nl

Met deze handbagage inpak tips ben jij al een stap dichterbij een stressloze vliegreis. Je hoeft niet meer te vergeten wat de belangrijke spullen zijn die je niet mag vergeten bij het inpakken van je handbagage met deze checklist. Wij wensen je veel vlieg plezier!