Transavia

Transavia is een lowcost-vliegtuigmaatschappij waarmee je goedkope vliegtickets kunt boeken naar verschillende bestemmingen. Transavia is een dochteronderneming van de grote vliegtuigmaatschappij KLM. Wanneer je op zoek bent naar goedkope vliegtickets ben je bij hen aan het goede adres.

Goedkope vliegtickets Transavia

Maar hoe kan het dat Transavia zulke goedkope vliegtickets verkoopt? Dit heeft te maken met de basisservice die ze biedt. Wanneer je iets extra?s wilt hebben zoals eten of drinken aan boord, betaal je meer bij Transavia. Ook moet je extra betalen voor check-in bagage. Deze punten zorgen er voor dat je bij Transavia goedkope vliegtickets kunt boeken.

Bestemmingen

Transavia vliegt naar verschillende bestemmingen. In de zomer kun je met ze naar maar liefst 90 bestemmingen vliegen en in de winterse periode naar 35 bestemmingen. Vooral de populaire landen als: Griekenland, Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal zijn erg in trek bij reizigers met Transavia.

Er zijn verschillende populaire vliegroutes. Een van de vliegroutes zal vliegen vanaf Amsterdam naar Barcelona met Transavia. Transavia biedt u comfortabele en betaalbare vluchten vanaf Amsterdam naar het zonnige Barcelona. Geniet aan boord van onze groene en gastvrije service, terwijl we u rechtstreeks naar deze bruisende Catalaanse stad vervoeren. Met een vluchtduur van ongeveer 2 uur bent u in een mum van tijd klaar om te duiken in de rijke cultuur, de beroemde architectuur van Gaudí, de levendige markten en de ontspannende stranden van Barcelona. Boek uw ticket, pak uw koffer en maak u op voor een onvergetelijke ervaring met Transavia.

Bagage bij Transavia

Ze weten bij Transavia dat je graag voordelig vliegt, maar toch graag je handtas en bagage mee wilt nemen om van je vakantie te kunnen genieten. Vliegen met hun houdt in dat je op een budgetvriendelijke wijze toch comfortabel kunt reizen. Hun basis bagageregels zijn ontworpen om je een goedkope optie te bieden, waarbij je altijd de mogelijkheid hebt meer bagage toe te voegen tegen een gunstige prijs.

Voor handbagage geldt een limiet die past binnen de “economy” manier van vliegen – zorg dat je tas of koffer voldoet aan de toegestane afmetingen en gewicht, zodat deze zonder problemen mee aan boord kan. Mocht je meer bagage willen meenemen, dan kun je dit voordelig bijkopen bij Transavia. Dit kan makkelijk en snel via onze website of klantenservice, waar je tegen een redelijke vergoeding je bagagevrijheid eenvoudig kunt uitbreiden.