Transavia

TansaviaTransavia is een lowcost-vliegtuigmaatschappij waarmee je goedkope vliegtickets kunt boeken naar verschillende bestemmingen. Transavia is een dochteronderneming van de grote vliegtuigmaatschappij KLM. Wanneer je op zoek bent naar goedkope vliegtickets ben je bij Transavia aan het goede adres.

Goedkope vliegtickets Transavia

Maar hoe kan het dat Transavia zulke goedkope vliegtickets verkoopt? Dit heeft te maken met de basisservice die Transavia biedt. Wanneer je iets extra’s wilt hebben zoals eten of drinken aan boord, betaal je meer bij Transavia. Ook moet je bij Transavia extra betalen voor check-in bagage. Deze punten zorgen er voor dat je bij Transavia goedkope vliegtickets kunt boeken.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Goedkope vliegtickets boeken kan online bij verschillende aanbieders. Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijken onze leden de volgende aanbieders te adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding

Bestemmingen Transavia

Transavia vliegt naar verschillende bestemmingen. In de zomer kun je met Transavia naar maar liefst 90 bestemmingen vliegen en in de winterse periode naar 35 bestemmingen. Vooral de populaire landen als: Griekenland, Spanje, Frankrijk, Italië en Portugal zijn erg in trek bij reizigers met Transavia.