Vliegen vanaf Rotterdam Airport

rotterdam airportVliegen vanaf Rotterdam Airport. Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Zo is Rotterdam The Hague Airport voor veel mensen dichterbij dan bijvoorbeeld het vliegveld van Amsterdam: Schiphol. Ook kan het veel geld schelen om via Rotterdam The Hague Airport te reizen. Verder zijn er nog veel meer voordelen die vliegen vanaf Rotterdam Airport met zich meebrengt. Die zullen wij hieronder voor je beschrijven.

Voordelen Rotterdam Airport

Vliegen vanaf Rotterdam Airport brengt veel voordelen met zich mee. Wij zullen hieronder een paar van die voordelen voor je beschrijven.

Parkeren op Rotterdam Airport

Rotterdam Airport is goed te bereiken met eigen vervoer en de parkeermogelijkheden zijn er uitstekend. Op Rotterdam Airport kan je parkeren op korte afstand van de vertrek- en aankomsthal, waardoor je veel tijd kan besparen. Ook is het, door de gunstige tarieven, zeer betaalbaar om te parkeren op Rotterdam Airport.

Wil je er zeker van zijn dat er een bepaalde parkeerplaats beschikbaar is op de dag van je vertrek? Dan kan je online een parkeerplaats reserveren. Eventueel kan je, als de vlucht ineens wordt gewijzigd, de bestaande boekingen online wijzigen.

Rotterdam Airport: makkelijk en snel

Doordat je dichtbij Rotterdam Airport gemakkelijk kan parkeren bespaar je al veel tijd en moeite. Maar op het vliegveld zelf gaat het ook allemaal redelijk snel. Zo zijn de incheckprocedures een stuk sneller dan bij andere vliegvelden, word je snel geholpen wanneer je vragen hebt en ben je snel bij de juiste gate, omdat het een relatief klein vliegveld is.

Heb je nog tijd over voordat je vlucht vertrek, dan kan je gebruik maken van het gratis draadloze internet of iets eten of drinken.

Vliegtijden

Een van de grote voordelen van Rotterdam Airport is dat er alleen overdag van 7 uur ?s ochtends en ?s avonds tot 23 uur gevlogen wordt. Woon je verder weg dan kan je er voor kiezen om een nachtje in het comfortabele Airport hotel Rotterdam te overnachten.