Schiphol airport

Schiphol AirportAlles weten over Schiphol Airport? Ben je op zoek naar informatie over Schiphol Airport? Denk aan de vertrektijden, aankomsttijden, het adres en meer? Alle informatie over de lichthaven Schiphol Airport hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Over Schiphol Airport

Schiphol Airport is de grootste Nederlandse luchthaven en is gelegen nabij Amsterdam, circa 15 kilometer. Schiphol Airport is al meerdere malen tot de beste luchthaven van Europa bestempeld en is tevens ook één van de drukte luchthavens.

Schiphol Aiport telt zes landingsbanen en er kan door de ligging ervan ook geland worden bij extreem weer. De vliegtuigmaatschappijen die vliegen vanaf Schiphol Airport zijn KLM, Corendon, Martinair, ArkeFly, Transavia, Delta Air Lines, Vueling en Easyjet.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding

Voorzieningen Schiphol Airport

Vervelen hoef je je nooit op Schiphol Airport. De luchthaven kent namelijk 200 winkels en horecagelegenheden waar je je kunt vermaken voordat je vertrekt. Alle winkels op Schiphol Airport zijn 7 dagen in de week geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. De winkels verschillen van bloemen en planten tot electronica, mode, parfums en tijdschriften. Voor ieder wat wils dus!