Goedkoop vliegen naar New York

goedkope vliegtickets, new york

Goedkoop vliegen naar New York? Het is mogelijk! Ontdek deze levendige stad, bezoek de verschillende wijken zoals Brooklyn, Manhattan en Staten Island. Raak niet verdwaald door de geweldige straten structuur en leer hoe de blocks werken.

Voel je klein tussen de hoogste gebouwen, wandel over fith avenue en maak selfies op het beroemde Times Square. Echt een must-see. En dit is pas het begin, er is zo ontzettend veel te zien in New York dat je aan een weekend niet genoeg hebt. 

Tips voor goedkope vliegtickets New York

Wanneer het je puur gaat om het goedkoopste vliegticket kun je bijvoorbeeld een (extra) keer overstappen, dan duurt de vlucht dus langer. Soms is dit het wachten zeker waard: het kan je honderden euro?s schelen wanneer je niet direct maar met overstappen vliegt.De periode wanneer je vliegt telt ook mee. In de zomer kost een retour vliegticket naar New York al gauw 900 – 1000 euro. Ga voor een goedkoper vliegticket op zoek naar vluchten in het najaar of de wintermaanden januari en februari, oftewel buiten de reguliere vakanties om.

Goedkope vliegtickets New York boeken

Het moment van boeken telt ook mee of je vliegticket goedkoop is. Het is gebleken dat het boeken van een vliegticket, 6 weken voor vertrek, vaak het goedkoopste vliegticket naar New York opleverd. Ben vooral flexibel met vertrek en terugkomdata, je kunt gewoon zien op welke dag het het goedkoopste is voor je om te vliegen. Bovendien kan het bijvoorbeeld goedkoper zijn om vanaf Düsseldorf te vliegen dan vanaf Amsterdam. En andersom ook, het kan bijvoorbeeld goedkoper zijn om op John F. Kennedy International Airport (JFK) aan te komen dan op Newark Liberty International airport (EWR).