Heb ik een reisverzekering nodig voor een cruisevakantie?

reisverzekering cruisevakantie

Een cruisevakantie is een unieke ervaring, maar moet je eigenlijk een reisverzekering hebben voor een cruisevakantie? Tijdens een cruisevakantie kan je optimaal ontspannen. Echter kan er natuurlijk altijd iets gebeuren. Daarom is het belangrijk om je altijd goed te verzekeren als je op reis gaat. Of je nou gaat backpacken, een rondreis gaat maken, op zonvakantie gaat of kiest voor een cruisevakantie: een reisverzekering is onmisbaar. 

Daarom hebben wij de verschillende soorten reisverzekeringen voor je op een rijtje gezet. Zo kan je gemakkelijk kijken welke reisverzekering het beste bij jouw cruisevakantie past. Zo kan je zorgeloos genieten van je cruisevakantie!

Sluit hier je verzekering af!

Kortlopende reisverzekering

Een kortlopende reisverzekering wordt afgesloten voor de duur van de cruisevakantie en gaat dus in op de dag dat je vertrekt op de cruise en eindigt wanneer je weer thuis komt. 

Een kortlopende reisverzekering is ideaal wanneer je maar één keer paar jaar op vakantie gaat. Een kortlopende reisverzekering stopt namelijk weer wanneer je terug bent van cruisevakantie en tevens betaal je slechts eenmalig een premie. 

Wanneer je niet zo vaak op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering de goedkoopste optie als reisverzekering voor een cruisevakantie.

Doorlopende reisverzekering

Voor een cruisevakantie kan je ook een doorlopende reisverzekering afsluiten. Een doorlopende reisverzekering is geschikt voor jou wanneer je vaak op reis gaat. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een weekendje weg, wintersport, zonvakantie of een rondreis.

Ga je dus vaak op reis, dan is een doorlopende reisverzekering geschikt voor jou. Een doorlopende reisverzekering sluit je namelijk voor langere tijd af. Zo hoef je niet elke keer opnieuw een reisverzekering af te sluiten wanneer je bijvoorbeeld op cruisevakantie gaat. 

[pro_ad_display_adzone id=”8517″]