Wintersportspullen meeverzekeren met reisverzekering

wintersportspullen verzekeren, wintersportspullen mee verzekeren, wintersportdekkingDe eerste sneeuwval is nog niet gevallen, maar jouw gedachten liggen al op de skipiste. Je hebt je wintersport geboekt en kan niet wachten om lekker te gaan skiën, snowboarden of gewoon lekker in de après-ski te hangen. Toch zijn er nog een aantal voorbereidingszaken die geregeld moeten worden. Niet leuk, maar wel slim: je wintersportspullen meeverzekeren met je reisverzekering

Waarom wintersportspullen meeverzekeren?

Je hebt waarschijnlijk genoeg centen uitgegeven aan je sportuitrusting. Een warm skipak die er ook nog eens fashionable uitziet, de perfecte ski?s of dat stoere snowboard dat jouw outfit compleet maakt.

Spullen die langer meegaan dan één ski-vakantie, dat is wat je denkt, maar dan worden ze ineens gestolen of gaan ze toch kapot en je bent niet verzekerd, neem dan maar afscheid van je spullen en al helemaal van je geld. Deze dingen zitten namelijk niet in je reisverzekering inbegrepen. Sluit daarom altijd een wintersportdekking af bij je reisverzekering om zonder risico?s van je ski-vakantie te genieten.

Je wintersportspullen meeverzekeren met je reisverzekering geeft dus de garantie als jouw spullen gestolen, beschadigd of compleet uit elkaar vallen je een vergoeding hierv oor krijgt. Je wintersportspullen meeverzekeren in je reisverzekering is dus een grote aanrader.

Direct een reisverzekering afsluiten

Zijn je gehuurde wintersportspullen meeverzekerd?

Heb jij in plaats van peperdure wintersportspullen aanschaffen je wintersportspullen gehuurd? En zijn deze wintersportspullen ook meeverzekerd in je reisverzekering? Het antwoord is ja. Ook als je je spullen huurt heb je de garantie dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als deze spullen kapot gaan, beschadigd raken of zelfs gestolen worden.

Heb jij een wintersportdekking afgesloten dan zijn jouw gehuurde wintersportspullen verzekerd.

Buiten de wintersportspullen die je hebt gehuurd of gekocht worden ook je skipassen verzekerd als je een ongeluk krijgt of als er iets gebeurt dat jouw sportieve reis niet voort gezet kan worden. Dus heb jij niet gebruik gemaakt van verschillende ski-passen, -lessen en je ski uitrusting? Dan kan je met een gerust hart in de après-ski gaan zitten met je gebroken arm of been of in het ergste geval je tijd in het ziekenhuis doorbrengen zonder extra kosten en ook krijg je een mooie vergoeding voor de ongebruikte spullen.

Je wintersportspullen meeverzekeren in je reisverzekering brengt dus een hoop voordelen als er iets gebeurt tijdens je reis.

De vergoeding van je wintersportspullen

Dat je wintersportspullen meeverzekeren met je reisverzekering een goede zaak is, is duidelijk. Toch, verzekerd is verzekerd, maar wat houdt het in? Hoeveel krijg je eigenlijk verzekerd? Een verzekering zou geen verzekering zijn in Nederland als er geen maximum aanzit en elke verzekeraar iets anders aanbied.

Om een moeilijke zaak iets makkelijker te maken is het feit dat de vergoeding voor je wintersportspullen tussen de 250 euro en de 5000 euro kan liggen. Schrikken hè, zo?n groot verschil. Lees daarom altijd goed de voorwaarden van je reisverzekering door en neem om het zekere voor het onzekere te nemen even contact op met je verzekeraar.

Om het nog een stapje moeilijker te maken: er zit ook verschil in de vergoeding van je eigen spullen en de gehuurde spullen. Je wintersportspullen meeverzekeren in je reisverzekering is dus anders bij beide. Als je eerder naar huis moet door een ongeluk of ziekte, dan worden je gehuurde wintersportspullen vaak volledig vergoed door de verzekeraar, máár ook dit verschilt per aanbieder.

Ga jij je wintersportspullen dus meeverzekeren met je reisverzekering, lees goed de voorwaarden door en neem contact op met je verzekeraar om alles zeker te weten.