Goedkope vliegtickets? Ontdek hier onze tips & tricks!

Goedkope vliegtickets is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. goedkope vliegtickets, vliegtickets vergelijkenVliegtickets zijn namelijk vaak het duurste onderdeel van de vakantie. Natuurlijk ben jij op zoek naar de beste aanbieder. Vliegtickets vergelijken en goedkope vliegtickets vinden is nogal een uitdaging. Hier geven wij jou een aantal tips die het gemakkelijker maken om goedkope vliegtickets te vinden.

Boek hier je goedkope vliegticket

Tips voor goedkope vliegtickets

  1. Waarschijnlijk boekte je een aantal jaar geleden super last, last minute om de beste deal te vinden. Die last, last minute deals worden maar al te graag door de luchtvaartmaatschappijen verkocht om de lege stoelen vol te krijgen. Hedendaags zijn er veel zakenreizigers die bereid zijn om op het laatste moment veel te betalen, dat dat niet langer opgaat. Niet te vergeten de vele budget airlines die goedkope vliegtickets verkopen. Dit is de truc voor nu: de Airline Reporting Corporation (ARC) heeft berekend dat vliegticketprijzen zo’n zes weken voor de vertrekdatum goedkoper worden. Dus check jouw tickets een ruime maand van te voren voor de goedkope vliegtickets.

  2. Probeer ‘flexibel’ te zoeken en kijk of je bijvoorbeeld in plaats van in het weekend, op maandag goedkoper kunt vliegen.

  3. Er zijn ook prijsverschillen te vinden in onze buurlanden. Kijk dus, als het mogelijk is, of je vanaf België of Duitsland kan vliegen. Stel ook bij bestemming ‘alle vliegvelden’ in.

  4. Het kan erg vervelend zijn wanneer je vertraging hebt. Hier is de bright side: vaak levert het je geld op wanneer je hebt moeten zitten wachten! Wettelijk gezien kan je na een aantal uur al flinke bedragen terug krijgen.

Waar kan je het beste boeken?

We hebben onze bezoekers gevraagd via welke websites je het beste kunt boeken voor bestemmingen binnen en buiten Europa.

  • Binnen Europa of lowcost airlines kun je het beste boeken bij Vliegtickets.nl, geen verborgen kosten en volgens onze gebruikers duidelijk in de voorwaarden en gemakkelijk te boeken.

  • Buiten Europa adviseren onze bezoekers World Ticket Center, de site is misschien iets lastiger maar de tickets buiten Europa zijn super goed geprijsd, ze hebben veel aanvullende mogelijkheden en de site zoekt erg snel.

Leden van Meenemen.nl adviseren

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
World Ticket Center Bekijk aanbieding