Vliegtickets met Airmiles boeken

airmiles, vliegen met airmiles, vliegtickets airmiles boekenWil je vliegtickets met Airmiles boeken? Dit klinkt misschien raar, maar het is zeker mogelijk. Boek je vliegtickets bij Vliegtickets.nl en ga vliegen met Airmiles naar de leukste bestemmingen. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat wil je uiteraard de goedkoopste vliegtickets boeken. Met Airmiles krijg je voordeel op het boeken van vliegtickets.

Hoe werkt het vliegen met Airmiles?

Met Airmiles vliegtickets kopen is mogelijk bij Vliegtickets.nl. Maar hoe werkt dit dan precies? Eigenlijk werkt het heel simpel. Je zoekt vliegtickets naar een leuke bestemming, de Airmiles gelden namelijk op alle bestemmingen van Vliegtickets.nl, en maakt deze reservering via de website van Vliegtickets.nl. 

Boek hier jouw vliegtickets met Airmiles!

Wanneer je de boeking gaat maken is het belangrijk dat je inlogt met je Airmiles gegevens. Vervolgens wordt op de kassabon het voordeel van vliegtickets met Airmiles verwerkt, en geboekt zijn de Airmiles vliegtickets!

Voordeel met vliegen met Airmiles

Het is natuurlijk handig om je Airmiles in te wisselen bij het boeken van vliegtickets. Maar hoeveel zijn je Airmiles eigenlijk waard? Een Airmile is €0,01 waard bij Vliegtickets.nl. Je kunt met de Airmiles vliegtickets boeken via de website en hiermee korting genereren. Er zou wel een maximaal bedrag van tussen de €30,- en €60,- euro per boeking gelden. 

Wil je dus met voordeel vliegen? Boek dan vliegtickets met Airmiles naar de leukste bestemmingen!