Top 10 bestemmingen Europa

top 10 bestemmingen europa, bestemmingen europa, barcelonaBen je toe aan vakantie en op zoek naar een leuke bestemming binnen Europa? Wij gaan je helpen bij het uitzoeken van een leuke vakantiebestemming! Samen met Vliegtickets.nl hebben wij een top 10 van bestemmingen binnen Europa samengesteld. Boek snel een vakantie naar één van deze leuke bestemmingen en geniet optimaal van je vakantie.

Top 10 bestemmingen binnen Europa

Vliegtickets.nl verkoopt dagelijks velen vliegtickets naar leuke bestemmingen binnen Europa. Uit onderzoek samen met Meenemen.nl blijkt dat onderstaande top 10 bestemmingen erg geliefd zijn onder de reizigers binnen Europa. 

  1. Barcelona
  2. Londen
  3. Rome
  4. Lissabon
  5. Madrid
  6. Istanbul
  7. Ibiza
  8. Berlijn
  9. Milaan
  10. Budapest

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke bestemmingen binnen Europa waar je heen kunt vliegen met Vliegtickets.nl. 

Leden van Meenemen.nl adviseren

Uit onderzoek onder de leden van Meenemen.nl blijkt dat zij onderstaande aanbieders adviseren wanneer het gaat om het boeken van goedkope vliegtickets online.

Vliegtickets.nl Bekijk aanbieding
WTC.nl – World Ticket Center Bekijk aanbieding

Maak je keuze!

Bovenstaand staat de top 10 met leuke vakantiebestemmingen binnen Europa waar je heen kunt vliegen met Vliegtickets.nl. Maar hoe maak je nou een keuze voor je vakantie? Wanneer je lekker ontspannen op het strand wilt liggen en wilt feesten zeggen wij; kies voor Ibiza. Wanneer je een leuke stad wilt bezoeken, kies dan uit de andere bestemmingen. Wil je van beide genieten? Dan is bijvoorbeeld Barcelona een geweldige stad waar je ontspanning kunt combineren met de culturele en veelzijdige stad.