Voordelen budget airlines

voordelen budget arilines, voordelen low cost airlines, budget airlines, budget airline, low cost airlines, low cost airlineBudget airlines twijfel jij erover? Low budget klinkt natuurlijk niet al te luxe in je oren en dat wil je helemaal niet als je op vakantie gaat, dan moet alles mooi, leuk en luxe klinken. Budget airlines passen nou eenmaal niet in het plaatje. Toch is het een goede keuze dat je aan het overwegen bent om hiermee te gaan vliegen. Wil je toch nog de zekerheid hebben en moet je nog overtuigd worden om met een budget airline te vliegen? Hier vind je alle voordelen op een rijtje.

Wat zijn low cost airlines

Goedkope vliegtickets aanbieden, dat is dé job van low cost airlines of te wel de budget airlines. Wil jij een vliegticket voor een goedkoper bedrag dan luchtvaarmaatschappijen aanbieden? Dan moet je bij hun zijn.

Hoe komt het nou eigenlijk dat budget airlines de vliegtickets wél goedkoper kunnen aanbieden? Dit komt omdat ze met het zogenaamde ?no frills? concept werken. Het ?no frills? concept houdt in dat low cost airlines de overheadkosten laten gaan en puur alleen het vliegticket verkopen. Entertainment en maaltijden zitten dus o.a. niet bij de prijs van de budget airlines vliegtickets inbegrepen. Ruimbagage zit ook niet bij deze prijs, deze moet altijd bijbetaald worden als je boekt bij een low cost airline.

Ook wordt er vaak gevlogen vanaf een klein vliegveld door budget airlines dit scheelt namelijk ook in kosten. Al deze kleine aanpassingen bij elkaar opgeteld zorgt er dus voor dat jij je vliegticket goedkoper kan krijgen bij budget airlines.

Low cost airlines wanneer boeken?

Goed om te weten: low cost airlines doen niet aan last-minute reizen. Denk jij nog goedkoop een last-minute te krijgen via een low cost airline ,dan heb je pech want hier doen ze niet aan. Weet jij echter al ruim van te voren waar je op vakantie wilt en heb je de accommodatie al geboekt, ga dan eens kijken bij de low cost airlines, want dan val je in de prijzen.

Low cost airlines doen namelijk massaal aan vroegboekkortingen. Heb jij je reis al gepland en wil je zekerheid dat je een echt goedkoop ticket kan bemachtigen ga dan zoek naar hét ticket bij low cost airlines maanden voor het vertrek van je reis.

Voordelen low cost airlines

Budget airlines is goedkopere vliegtickets. Voordeel nummer één van low cost airlines is natuurlijk de prijs. Het voordeel waar low coast airlines om bekend zijn, ze bieden vliegtickets goedkoper aan dan de traditionele luchtvaartmaatschappijen.

Bij budget arilines kan je goedkoper parkeren. Buiten de goedkope vliegtickets is een ander voordeel van budget airlines goedkoper parkeren. Goedkoper parkeren kan bij budget airlines, doordat er vaak gevlogen wordt vanaf kleine vliegvelden.

Low cost airlines bieden een hoop sightseeing. Een nadeel wat in een voordeel wordt verandert bij budget airlines is de afstand van het vliegveld naar de plaats van bestemming. De taxi is niet inclusief dus grote kans dat je de bus pakt en wat is het voordeel hieraan? Juist, sightseeing, als je de bus pakt naar bijv. richting het centrum kom je vaak al een hoop bezienswaardigheden tegen. Een nadeel wordt een voordeel van budget airlines.

Dus twijfel niet langer en boek op tijd je vliegticket bij een budget airlines en bespaar een hoop geld.