Tips voor in het vliegtuig

tips vliegtuigOp zoek naar tips voor in het vliegtuig? Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, of het nou een lange of korte vlucht is, kun je vaak wel wat tips gebruiken. Je wilt de vlucht namelijk zo comfortabel mogelijk doorbrengen en uiteraard zo snel mogelijk weer landen. Je wilt de tijd laten ?vliegen? en daarom heb je onze tips voor in het vliegtuig nodig!

Droogte in de lucht

Wat erg belangrijk is, is om genoeg te drinken in het vliegtuig. In een vliegtuig is de lucht namelijk erg droog en daarom droog je snel uit. Zorg dat je voldoende water drinkt, geen koffie of alcohol.

Van de droge lucht kunnen ook je lippen en huid last krijgen, vooral wanneer je een erg lange vlucht hebt. Het is daarom belangrijk om dagcrème bij je te hebben en lippenbalsem. Op deze manier voorkom je droge lippen en een droge huid in het vliegtuig. Heb je lenzen? Doe deze dan uit in het vliegtuig en voorkom hiermee droge ogen.

Vochtige doekjes

Om je fris te blijven voelen in de lucht, zijn vochtige doekjes erg handig om mee te nemen. Je kunt je gemakkelijk opfrissen met deze doekjes als je net geslapen hebt, maar ook je handen mee schoonmaken.

Slapen in het vliegtuig

Veel mensen willen graag slapen in het vliegtuig om er voor te zorgen dat de tijd snel voorbij gaat. Vooral bij nachtvluchten is het heerlijk om te slapen in het vliegtuig. Echter wil je voorkomen dat je met een stijve nek wakker wordt in het vliegtuig. Zorg er daarom voor dat je een nekkussen hebt of een zitplaats bij het raam hebt. Ook oordopjes zijn erg handig wanneer je niet wakker wilt worden van het geluid om je heen.

Vermaak

Ook is vermaak in het vliegtuig erg handig. Wanneer je een korte vlucht hebt, is het vaak niet zo lastig om jezelf te vermaken in het vliegtuig. Maar heb je een lange vlucht? Dan kan het voorkomen dat je je al snel gaat vervelen. Zorg er voor dat je oordopjes bij je hebt zodat je films kunt kijken (wanneer deze worden aangeboden) en muziek kunt luisteren. Een kaartspel met je buurman kan ook als je kaarten meeneemt, en vergeet zeker geen tijdschriften of boeken. Wanneer je een leuk boek of tijdschrift hebt, vliegen de uren voorbij in het vliegtuig!