Hoe kom je van vliegangst af?

vliegangstVliegangst is een verschijnsel dat regelmatig voorkomt maar erg vervelend kan zijn. Vliegangst kan bijvoorbeeld een hindernis vormen om ver op vakantie te gaan. Ook kan vliegangst een probleem zijn wanneer je voor je werk moet vliegen. Maar hoe kom je nu van je vliegangst af? Vliegangst is een verschijnsel dat te overwinnen is. Tegenwoordig is er een cursus vliegangst ontwikkeld dat jou helpt om van je vliegangst af te komen.

Cursus vliegangst

De cursus vliegangst is bedoeld om binnen 1 dag van je vliegangst af te komen. Mensen met een ernstige vorm van vliegangst kunnen tijdens deze dag een eerste belangrijkste stap zetten en een goed begin maken om er vanaf te komen. De cursus is ontwikkeld door Corendon en blijkt een succes te zijn. Na één cursus is 98% van de cursisten vliegangst-vrij. Tijdens deze dag leer je dingen over: hoe vliegt een vliegtuig? Hoe om te gaan met turbelentie? Hoe te ontspannen tijdens het vliegen? Wat is de oorzaak van vliegangst? Hoe kom ik fris het vliegtuig uit?

Mindtuning

Een andere manier om van je vliegangst af te komen is mindtuning. Mindtuning richt zich op het oplossen van claustrofobische vliegangst. Dit houdt in dat je de angst hebt om opgesloten te zitten in een vliegtuig. Mindtuning is van toepassing wanneer je als het ware een ‘ vliegangst knop’ in je hoofd hebt zitten die kan worden omgedraaid.