Afmeting koffers Transavia

Afmetingen koffer TransaviaAls je met Transavia vliegt en je neemt een koffer mee als handbagage voor in het vliegtuig, dan zijn het zowel de afmetingen van je koffer als het gewicht waar je rekening mee moet houden. De handbagage koffer of rugzak moet namelijk aan bepaalde eisen voldoen om als handbagage mee te mogen bij Transavia. Voldoet deze hier niet aan, dan wordt deze in het ruim geplaatst als ruimbagage en moet je hier extra voor betalen.

Koop online een koffer

Maximale grootte koffer Transavia

De lengte van de koffers is bij Transavia in principe niet belangrijk. De maximale afmetingen waar je direct rekening mee moet houden, zijn 86 cm in de breedte 115 cm in de hoogte.

Waar moet je verder op letten?

Het gewicht van één enkele koffer mag niet meer zijn dan de wettelijk bepaalde 32 kilo. In totaal mag je bij Transavia maar liefst 5 stuks ruimbagage meenemen. Het totaal van deze bagage mag echter niet meer zijn dan 50 kilo. Voor de afzonderlijke koffers geldt natuurlijk het maximum van 32 kilo. Let er bijvoorbeeld op dat een bus deodorant niet in de handbagage mag maar ingecheckt dient te worden.

Koffer als handbagage

Wil je je koffer meenemen in de cabine als handbagage? Lees hier de richtlijnen handbagage Transavia. Wil je zeker weten dat alles in je koffer past? Maak een inpaklijst en ga met een gerust hart vliegen met Transavia.

Boek hier je vliegtickets met Transavia

Richtlijnen ruimbagage Transavia

Net als bij andere luchtvaartmaatschappijen zoals bijvoorbeeld Ryanair of KLM hanteert ook Transavia een streng handbagage en ruimbagage beleid. Hierbij letten ze streng op gewicht afmeting en zaken die meegenomen worden.

Producten die je niet mag meenemen in je handbagage:

  • Grote flessen met vloeistof
  • Scherpe voorwerpen zoals: Messen, Vorken, Flesopener
  • Deodorant, gas