Ergernissen in het vliegtuig

ergernissen vliegtuig vliegenErgernissen in het vliegtuig.. Wanneer je zelf wel eens het vliegtuig ingestapt bent weet je vast waar dit over gaat. Hoe langer je reis is, hoe meer ergernissen je in het vliegtuig mee zult maken. Maar waar ergeren de meeste mensen zich aan wanneer ze in het vliegtuig zitten?

Ergste ergernissen qua gedrag

Dat er ergernissen ontstaan in het vliegtuig is zo gek nog niet. Je zit met honderden mensen in een kleine cabine en je moet urenlang stilzitten op een kleine stoel met weinig beenruimte. Een vliegtuigstoel is nou ook niet bepaald de meest comfortabele stoel die er bestaat. Maar wat zijn nou de ergste ergernissen in een vliegtuig?

Stipt op ergernis nummer 1 in het vliegtuig staat het naar achteren zetten van je stoel. Ergernis nummer 1 is wanneer een passagier voor je ongegeneerd zijn stoel ineens op jouw schoot legt. Maar de overige ergernissen kunnen er ook wat van:

  • Trappen tegen de rugleuning
  • Hard praten
  • Huilende of schreeuwende kinderen
  • Grote stukken handbagage

Andere irritaties in het vliegtuig

Echter zijn er naast ergernissen qua gedrag van medepassagiers, ook andere irritaties te vinden in het vliegtuig. Denk hierbij aan een stinkende of snurkende medepassagier, lange vertraging, een niet-functionerend muziek of tv-systeem en verloren bagage.

Je moet er tenslotte ook niet aan denken dat je urenlang naar een snurkende persoon in het vliegtuig zit, of de persoon naast je ruikt naar riool. Je kunt in veel gevallen vragen om een andere plaats, maar wanneer deze niet beschikbaar is zul je gewoon moeten blijven zitten waar je zit.

Heb jij ook wel eens een grote ergernis in het vliegtuig meegemaakt, en staat deze niet tussen onze lijst? Laat het ons dan weten!