Kan ik gratis parkeren op Schiphol?

parkeren op schiphol, parkeren schiphol, gratis parkeren schiphol, gratis parkeren op schipholGratis parkeren op Schiphol, dat zou geweldig zijn! Helaas is wekenlang gratis parkeren op Schiphol onmogelijk. Toch kun je voor voordelige prijzen parkeren op Schiphol! En hoewel gratis parkeren op Schiphol niet mogelijk is zijn er natuurlijk wel alternatieven te vinden om gratis te parkeren rondom Schiphol. Alles over (gratis) parkeren op Schiphol hebben wij op een rijtje gezet voor jou!

Reserveer nu je parkeerplaats

Gratis parkeren bij Schiphol

Wil je dan écht gratis parkeren bij Schiphol? Dan kan je altijd voor alternatieven gaan, zoals buiten Schiphol parkeren. Zo heb je verschillende buurten en parkeerplaatsen rondom Schiphol waar je gratis kan parkeren. Deze zijn vaak wel een eindje uit de buurt en je zal dan ook een stukje met het openbaar vervoer of met de taxi moeten afleggen om op de luchthaven Schiphol aan te komen.

Nadelen van gratis parkeren bij Schiphol

Gratis parkeren bij Schiphol klinkt heel erg verleidelijk, toch zitten hier een aantal belangrijke nadelen aan verbonden. We zullen de nadelen van gratis parkeren bij Schiphol kort toelichten.

Gratis parkeren is vaak niet geheel gratis 

Gratis parkeren bij Schiphol is mogelijk, maar meestal op een langere afstand van Schiphol af. Ga je je auto gratis parkeren bij Schiphol, dan kan je dus vaak de luchthaven niet lopend bereiken. Het openbaar vervoer naar Schiphol is goed, maar moet wel betaald worden. Dit betekent dat je niet geheel gratis gaat parkeren bij Schiphol, er worden alsnog kosten voor het openbaar vervoer of de taxi gemaakt. Gratis parkeren bij Schiphol is dus vaak niet algeheel gratis.

Gratis parkeren bij Schiphol is onbeveiligd parkeren 

Gratis parkeren rondom Schiphol is niet geheel zonder risico. De plekken waar je vaak gratis kan parkeren zijn vaak afgelegen plekken of straten. Deze plekken zijn vaak geheel onbeveiligd, de keuze die je dus moet overwegen is: gratis parkeren op een onbeveiligde plek óf een kleine vergoeding betalen en veilig parkeren op Schiphol. Als je maar een paar dagen op pad gaat is dit risico vaak nog wel te overwegen, maar ga jij bijvoorbeeld een lange rondreis maken? Dan zal ligt het risico al een stuk hoger en kan je beter gaan voor lang parkeren op Schiphol.

Gratis parkeren als ophaler of als je iemand wegbrengt

Als iemand gaat weg brengen kun je niet gratis parkeren op schiphol, je kunt echter wel tegen een zeer lage prijs parkeren. Als ophaler kan je echter wel voor een bepaalde tijd gratis parkeren op Schiphol. Ga je iemand ophalen op Schiphol dan heb je grote kans dat je even moet wachten, Schiphol heeft voor de klantvriendelijkheid hier natuurlijk rekening mee gehouden. Je kunt dus een kwartier gratis parkeren op Schiphol als je een ophaler bent. Wil je gebruik maken van gratis parkeren op Schiphol dan volg je de borden ?Aankomst? en ?Short Stop Parking P6?.

Goedkoop én veilig parkeren op Schiphol

Ga je parkeren op Schiphol dan ga je te maken krijgen met goede service. Zo is het erg uitermate veilig om je auto op Schiphol te laten parkeren. Er is 24/7 bewaking en voor je auto zal goed verzorgd worden. Zo kan je ook je auto sleutel veilig afgeven, zodat je je daar ook geen zorgen om hoeft te maken tijdens je fantastische vakantie. Doordat je op Schiphol verschillende parkeer-aanbieders hebt zullen de tarieven parkeren Schiphol verschillen per parkeerplaats. Als je gaat parkeren op Schiphol vergelijk dus goed de aanbieders om zo tot een goede keuze te komen!