Parkeren op Rotterdam Airport

rotterdam airport, parkeren op rotterdam airportParkeren op Rotterdam Airport? Het tweede grootste regionale vliegveld heeft aantrekkelijke mogelijkheden om te parkeren op Rotterdam Airport. Van online reserveren, kort parkeren, lang parkeren tot veiligheid, BOB’s en meer. Alle details die je wilt weten over parken op Rotterdam Airport vertellen wij!

Reserveer hier een parkeerplaats

De verschillende parkeermogelijkheden van Rotterdam Airport

Parkeren op Rotterdam Airport heeft veel voordelen, zo beschikt het vliegveld ook over verschillende parkeerterreinen en uitgebreide mogelijkheden om te parkeren. Zo beschikt Rotterdam Airport over één parkeerterrein voor kort parkeren, dit is P2 en drie terreinen voor lang parkeren, dit zijn P1, P3 en P7. Ga je parkeren op Rotterdam Airport, dan is er geen ‘betere’ parkeerplaats, want alle parkeerterreinen van Rotterdam Airport liggen op loopafstand van het luchthavengebouw.

Minder validen parkeerplaatsen 

Heb je een minder validen parkeerplaats nodig al je gaat parkeren op Rotterdam Airport? Dan kun je ook terecht op alle parkeerterreinen waar Rotterdam Airport over beschikt. Op elk parkeerterrein zijn namelijk minder validen parkeerplaatsen gereserveerd voor minder validen passagiers. Leg altijd je invalidenkaart duidelijk zichtbaar, zodat het duidelijk is dat er goed geparkeerd is!

Parkeren voor wegbrengers op Rotterdam Airport 

Ben jij degene die je vrienden of familie moet afzetten op Rotterdam Airport? Dan kan je het beste vlakbij de ingang van het luchthavengebouw van Rotterdam Airport stoppen. Hier kan je maximaal vijf minuten staan. Laad dus snel de bagage uit om nog even een paar minuten afscheid te kunnen nemen en je familie en/of vrienden plezier te wensen op vakantie!

Je fiets, brommer of motor parken op Rotterdam Airport? 

Wil je graag parkeren op Rotterdam Airport, maar dan niet je auto maar je fiets, brommer of motor? Dan kan dit ook gewoon. De plek waar je deze voertuigen kunt parkeren zijn alleen onbewaakt en de parkeer gelegenheid bevindt zich tegenover de bushalte, maar is wel gratis!

Veilig parkeren op Rotterdam Airport

Ga jij je auto perken op Rotterdam Airport als je op vakantie gaat? Dan ben je gegarandeerd dat deze veilig staat. De parkeerterreinen van Rotterdam Aiport zijn compleet beveiligd met bewakingscamera’s en daarnaast is er een surveillance van de beveiligingsmedewerkers van de luchthaven en de marechaussee. Er wordt wel op eigen risico geparkeerd. De kans dat er iets gebeurt is klein, maar als er iets gebeurt kun je Rotterdam Airport niet aansprakelijk stellen.

Reserveer online je parkeerplaats op Rotterdam Airport

Wil je gegarandeerd zijn van een goede parkeerplaats als je gaat parkeren op Rotterdam Airport? Dan kan je deze simpel vooraf online reserveren. De betalingen worden vooraf geregeld zodat je naar je heerlijke vakantie gewoon het parkeerterrein van Rotterdam Airport kan afrijden zonder rekening te houden dat je nog kosten moet betalen. Online reserveren kan via de website en er wordt betaald met een creditcard of iDeal.