Moet je je sleutel afgeven bij parkeren op Schiphol?

auto parkeren schiphol sleutelJe gaat heerlijk op vakantie, je hebt alleen één probleem: je auto, wat moet je ermee? Parkeren op Schiphol, dat is de keuze die je uiteindelijk hebt gemaakt. Je komt aan op Schiphol: tientallen parkeerplaatsen, soorten parkeerplaatsen en aanbieders en alsof dat nog niet genoeg is moet je ook nog de keuze maken of je je autosleutels afgeeft of niet.

Aan de ene zijde een enge gedachten om je auto toe te vertrouwen aan een compleet onbekende, maar aan de andere zijde de gedachten dat je sleutels gestolen worden en zo verandert je relax vakantie in een stress vakantie met veel gedoe en geregel. Het vakantiegevoel wordt weggeblazen, je geniet niet meer en van bijkomen en relaxen is geen sprake meer en waarom? Juist het was eng om je autosleutels aan een onbekende mee te geven. 

Autosleutels afgeven op Schiphol is niet eng, het is juist verstandig om te doen en er kunnen leuke extraatjes bij komen. 

Voordelen autosleutels inleveren op Schiphol

Aan het inleveren van autosleutels zitten een hoop voordelen verbonden. 
Je komt aanrijden op Schiphol en je wordt meteen behandeld als een VIP, je auto wordt weggereden en vaak word je daarna met een busje weggebracht. Een beetje stress van autosleutels kwijt raken lever je al in en je vakantie gevoel stijgt alleen maar.

Nadat je je auto hebt afgegeven en deze geparkeerd wordt op Schiphol worden de sleutels in een mooie kluis gestopt en is er 24 uur bewaking aanwezig. Je bent nu misschien niet meer zelf de bewaker van je auto(sleutels), maar degene die over jouw auto(sleutels) waakt is hiervoor opgeleid en is betrouwbaar. 

Parkeren op Schiphol biedt nog meer voordelen, je auto staat bewaakt, je kan je zorgen aan de kant zetten en hoeft niet aan je autosleutels te denken, daarnaast hebben aanbieders vaak ook nog leuke extraatjes erbij zitten. Zo kan het zijn dat je je auto blinkend terug krijgt, onderdelen die kapot waren zijn ineens gemaakt en zelfs kan er een APK keuring bijzitten. Ineens ben je in het bezit van een heel nieuwe auto.

Aanbieders en kosten

Bij het parkeren op Schiphol heb je natuurlijk keuze uit vele aanbieders. Aanbieders die allemaal een andere service bieden tegen een ander kosten plaatje. Het is belangrijk om deze te vergelijken wil je goedkoop parkeren op Schiphol. Kijk wat de aanbieders te bieden hebben, wat de prijzen zijn en wat je zelf wilt. 

Parkeren op Schiphol en je sleutels afgeven is dus om aan te raden. Je gaat een relaxte vakantie tegemoet en voor je auto wordt met alle zorg voor gezorgd. 

Reserveer direct een parkeerplaats