Handbagage Transavia meenemen

transavia handbagageWanneer je met Transavia op vakantie gaat is het handig om te weten wat de afmetingen handbagage bij Transavia mogen zijn. Je wilt natuurlijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan op het vliegveld. Daarom hebben wij de afmetingen en het formaat handbagage voor Transavia hier voor je opgesteld. Zo neem je dus nooit teveel handbagage mee of loop je het risico dat je handbagage te groot is en alsnog als ruimbagage vervoerd moet gaan worden.

Het kan zijn dat de handbagage voor Transavia qua afmetingen en gewicht afwijkt van die van andere airlines, dit omdat de richtlijnen voor handbagage verschillen per airline. Vlieg je dus met een andere airline dan Transavia, zorg er dan voor dat je de juiste richtlijnen voor de toegestane afmetingen voor handbagage weet en je handbagage hier aan voldoet. Wanneer dit niet het geval is kun je namelijk voor onvoorziene kosten komen te staan, en dit is geen fijn begin van je vakantie.

Afmetingen handbagage Transavia

Bij Transavia zijn de maximale afmetingen voor een handbagage koffer of trolley 55x40x25 cm. Houd hier rekening mee wanneer je met Transavia vliegt! Ook is het verstandig om te weten dat trolley’s vaak alsnog als ruimbagage vervoerd worden wanneer de vlucht erg vol is. Echter hoef je dan niet bij te betalen voor je handbagage, wanneer deze aan de maximale afmetingen handbagage Transavia voldoet. Verder is het belangrijk om te weten dat je bij Transavia per persoon maximaal één stuk handbagage mag meenemen in het vliegtuig. Een handtas en een trolley is dus niet toegestaan. Ook tellen een cameratas of laptoptas als één stuk handbagage.

Koop je handbagage koffer of tas

Gewicht handbagage Transavia

Ook zit er een maximaal aan het gewicht van de handbagage. Zo mag de handbagage maximaal 10 kilo zijn. Wanneer de handbagage zwaarder is zul je alsnog moeten bijbetalen en dit is uiteraard zonde. Zorg ervoor dat je voor vertrek goed hebt gecheckt of je handbagage aan het juiste gewicht en de afmetingen voldoen zodat je snel kunt instappen.