Waardevolle spullen op vakantie

waardevolle spullen op vakantieWanneer je op vakantie gaat neem je vaak ook wat waardevolle spullen mee. Je wilt natuurlijk niet dat deze waardevolle spullen kwijtraken of beschadigd raken. Daarom hebben wij een aantal handige tips voor het meenemen en bewaren van waardevolle spullen op vakantie voor je op een rijtje gezet. 

Waardevolle spullen bewaren

Wanneer je op vakantie gaat raden wij je aan waardevolle spullen nooit op één en dezelfde plek te bewaren. De kans dat je alles in één keer kwijt raakt en helemaal niets meer hebt is zo groter.

Het is belangrijk om waardevolle spullen goed op te bergen op vakantie. Op vakantie is een kluisje in je hotel is de veiligste plek om waardevolle spullen op te bergen. Het kan voorkomen dat je waardevolle spullen op vakantie niet in een kluisje op je kamer kan opbergen. Vaak kun je je spullen dan in een dichte envelop met je naam erop in een kluis achter de receptie bewaren.

Ook kun je waardevolle spullen op vakantie in een money belt bewaren. Op deze manier heb je waardevolle papieren en een groot deel contant geld dichtbij je en zijn deze niet zichtbaar  voor anderen. Ook raden wij je aan om zoveel mogelijk waardevolle spullen  zoals dure sieraden of horloges op vakantie thuis te laten. 

Waardevolle spullen kwijt

Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je je waardevolle spullen kwijtraakt. Denk hierbij aan je paspoort, je telefoon of fotocamera. Indien je één van je waardevolle spullen kwijt bent geraakt treedt de paniek vaak op bij mensen. Zorg er daarom voor dat je waardevolle spullen altijd goed opbergt. Daarnaast is een goede reisverzekering erg belangrijk. Hierbij kan je je bagage mee laten verzekeren en wordt een deel van de kosten vaak vergoed!