Backpacken in Thailand

thailand, backpacken, in thailand backpacken, backpacken in thailand, backpacken thailand, thailand backpacken,Backpacken in Thailand is genieten. Een backpack vakantie in Thailand heeft je erg veel te bieden. Van paradijselijke stranden tot de bijzondere cultuur, in Thailand vindt je het allemaal. De uiterst aardige mensen die te vinden zijn tijdens het backpacken in Thailand zullen je begroepen en je met respect behandelen. Een prachtige reis, dat is backpacken door Thailand, eentje die je voor altijd zal herinneren. Met onze tips ga jij alles halen uit je backpack door Thailand!

Populaire plekken

Backpacken in Thailand is backpacken door een erg divers land met vele bijzondere bezienswaardigheden. Laat je zo verwonderen door de droomachtige stranden en door de dynamische stad Bangkok twee totaal tegenovergestelde werelden. Thailand is prachtig, verbazingwekkend en heeft je zoveel moois te bieden. Ga je backpacken in Thailand dan ga je cultuur snuiven, indrukken opdoen, relaxen, genieten van heerlijk eten en nog veel meer.. Wat zijn nou dé plekken waar je geweest moet zijn tijdens het backpacken in Thailand? Dat zijn deze:

Deze vier plekken in Thailand mogen zeker niet ontbreken tijdens het backpacken. Ze hebben ieder iets te bieden, hebben hun eigen charme en je kunt er onwijs veel ontdekken. Backpacken in Thailand is verbazingwekkend en de perfecte plek voor een diverse backpack vakantie!

Waarom backpacken in Thailand?

De vraag die hier eigenlijk gesteld moet worden is waarom zou je níet gaan backpacken in Thailand? Thailand is namelijk zélf de reden om hier te gaan backpacken. Het onwijs mooie land heeft je namelijk zoveel te bieden. De tropische bestemming heeft oneindig prachtige hoogtepunten. Bezoek prachtige boeddhistische tempels en kom tot rust op de paradijselijke stranden. Ontdek de onderwaterwereld van Phuket, maak kennis met het aardige volk en een rit op een olifant maakt het backpacken in Thailand helemaal compleet.

Thailand is mooi, cultureel, avontuurlijk, relaxt, goedkoop en het weer in Thailand is heerlijk. In Thailand heb je namelijk al voor een scherpe prijs een prachtig vier sterren hotel die zeker de moeite waard zijn. Let in Thailand wel op voor oplichting, de locals halen namelijk zo de gevoelige toeristen eruit!

Verder kun je tijdens het backpacken in Thailand genieten van overheerlijk eten, diverse steden, mooie cultuur, de prachtige natuur en zo kunnen we nog wel even doorgaan.. Kortom Thailand is dé plek om te gaan backpacken!

Lees ook: Backpacken in Vietnam mooi alternatief voor Thailand?

Voorbereiding backpacken Thailand

Door het prachtige Thailand backpacken is een droom om naar uit te kijken. Wel is het belangrijk dat je een goede voorbereiding trekt als je wilt gaan backpacken in Thailand. Met deze tips ga jij goed voorbereid op backpack vakantie in Thailand:

  • Vaccinaties, laat je altijd inlichten door je huisarts, de GGD of Thuisvaccinaties over verplichte en aangeraden vaccinaties als je gaat backpacken in Thailand.
  • Verzekeringen, als je gaat backpacken is een goede reisverzekering essentieel. Voorkom hoge kosten en sluit een goede verzekering voor backpacken af! Ben je van plan om te gaan duiken tijdens het backpacken in Thailand? Kijk dan of je reisverzekering dit dekt, sluit anders een aanvullende duik verzekering af!
  • Inpaklijstje, vergeet niks mee te nemen naar je backpack vakantie in Thailand en maak een handig paklijstje. Met een handig paklijstje weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt!
  • Binnenlandse vluchten, ga je op backpack vavakantie in Thailand dan is het aan te raden om gebruik te maken van binnenlandse vluchten. Zo reis je makkelijk door heel Thailand en bespaar je tijd. Boek je binnenlandse vluchten ter plekke, want ook dat scheelt een hoop geld!

Backpacken in Thailand is geweldig en met een goede voorbereiding kan jij zorgeloos genieten. Ben je goed voorbereid? Ga dan maar alvast dromen over je backpack vakantie in Thailand!