Backpacken in Vietnam

vietnam, backpacken, backpacken vietnam, vietnam backpacken, in vietnam backpacken, backpacken in vietnam,Backpacken in Vietnam is een erg bijzonder backpack vakantie. Vietnam is een van de groeiende backpack landen, Vietnam wordt steeds populairder onder backpackers. Waar Vietnam vaak wordt geassocieerd met de Vietnam oorlog heeft het land heel erg veel moois te bieden. En met onze tips haal je alles uit je backpack vakantie naar Vietnam! 

Backpacken in Vietnam combineren 

Ga je backpacken in Vietnam dan staat je een mooie reis te wachten. Tijdens je backpack vakantie in Vietnam ga je littekens zien van de Vietnam oorlog, maar ook kun je genieten van prachtige witte stranden, tropische jungles en bijzondere thee plantages. Backpacken in Vietnam heeft je zoveel meer te bieden dan alleen de schade die de Vietnam nog steeds heeft achter gelaten.. Vietnam is een uniek land en door de groeiende toerisme is het een ideale plek om te gaan backpacken! Ook is backpacken in Vietnam prima te combineren met een backpack reis door andere prachtige landen in Azië. De volgende landen zijn een aanrader om je backpack reis in Vietnam mee te combineren:

Deze twee prachtige plekken passen perfect in een prachtige backpack reis door Vietnam. Zo heeft Cambodja een angstaanjagende geschiedenis die je in veel musea kunt bewonderen, maar aan de andere kant kun je in Cambodja ook genieten van rust, cultuur, sprookjesachtige watervallen en verbazingwekkende tempels. En Laos het land dat verstopt zit middenin de jungle heeft een buitengewone mooie natuur, sierlijke tempels en de uiterst aardige mensen zullen je van harte welkom heten tijdens je backpack vakantie. 

Waarom backpacken in Vietnam?

Backpacken in Vietnam lijkt voor vele mensen nog onwaarschijnlijk, daar was toch de Vietnam oorlog? Juist en als je gaat backpacken in Vietnam ga je hier zeker nog wel wat terug zien. Toch heeft backpacken in Vietnam zoveel meer te bieden dan alleen de littekens van de Vietnam oorlog. Geniet van de heerlijke tropenlucht, de kleurrijke kleding en het eigen karakter van het prachtige land.

Snuif cultuur, want dat is volop te vinden tijdens het backpacken in Vietnam. De buitengewoon aardige mensen, de vrolijke kleuren en het heerlijke traditionele eten zullen je verrassen. Van prachtige stranden tot verbazingwekkende natuurparken en van dynamische steden tot oases van rust: tijdens het backpacken vind je oneindig prachtige hoogtepunten van Vietnam!

In Vietnam vind je ook heerlijk en bijzonder eten. Met rijst als basis ingrediënt en stokjes als eetgerei zal jij verrassende smaken tegenkomen. Het eten wat erg goedkoop is zal je de gelegenheid geven om tijdens het backpacken in Vietnam van alles te kunnen proeven. De specialiteiten van de Vietnamese keuken zijn dan ook een echte aanrader als je gaat backpacken in Vietnam! 

Voorbereiding backpacken Vietnam

Backpacken in Vietnam is genieten. Maar voordat je verder gaat dromen van deze fantastische backpack is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen. Wij hebben een aantal tips voor je om goed voorbereid op backpack vakantie te gaan in Vietnam:

  • Vaccinaties, laat je altijd inlichten door je huisarts, de GGD of Thuisvaccinaties over verplichte en aangeraden vaccinaties als je gaat backpacken in Vietnam.
  • Verzekeringen, als je gaat backpacken is een goede reisverzekering essentieel. Voorkom hoge kosten en sluit een goede verzekering voor backpacken af! 
  • Inpaklijstje, vergeet niks mee te nemen naar je backpack vakantie in Vietnam en maak een handig paklijstje. Met een handig paklijstje weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt!

Ga je backpacken in Vietnam dan staat je een prachtige backpack vakantie te wachten. Ga zorgeloos op vakantie met onze voorbereiding tips en ga vooral genieten van het backpacken in Vietnam!