Backpacken in India

india, backpacken, backpacken in india, in india backpacken, backpacken india, india backpackenBackpacken in India is een land vol magie ontdekken. India wat een gigantisch land is een land wat je oneindig veel te bieden heeft. India is een van de meest veelzijdige landen waar je kan gaan backpacken en zal je daarom ook niet vervelen. Het land vol magie is daarom ook de ideale keuze voor een backpack vakantie. En met onze tips haal jij alles wat je uit backpacken in India kan halen!

Waarom backpacken in India?

Als je gaat backpacken in India staat je je een magische reis te wachten. Een land vol met eeuwenoude tempels, sprookjesachtige steden en een prachtige cultuur. Een van de meest veelzijdige landen waar je kan gaan backpacken in Azië is India en is daarom ook een uitstekende keuze voor een backpack vakantie. 

Met ruim 1,1 miljard inwoners en een geschiedenis van ruim 5.000 jaar oud is backpacken in India een unieke ervaring. Je kunt er dan ook erg veel cultuur snuiven, prachtige paleizen bezoeken, sierlijke tempels bewonderen en nog veel meer indrukwekkende gebouwen vinden. Het Hindoeïsme wat overheerst in India is erg belangrijk en tijdens het backpacken in India zal je dit ook erg gaan merken. 

Tijdens het backpacken in India kun je ook genieten van heerlijke gerechten van de Indiase keuken. Proef de heerlijkste Curry’s, Tikka’s en Kofta’s die geserveerd worden met rijst of vers brood. India is genieten van heerlijke eten, cultuur, maar ook kun je tijdens het backpacken in India genieten van paradijselijke stranden die ook zeker een aanrader zijn! 

Kortom, backpacken in India is een echte droomreis waar je van volle tuigen van gaat genieten!

Voorbereiding backpacken India

India is een van de meest magische landen waar je kan gaan backpacken en zal dan ook veel indruk op je maken. Ga je backpacken in India dan zal een goede voorbereiding ook noodzakelijk zijn. Je komt in een ander land, je treft een andere cultuur, alles is anders, maar zeker de moeite waard! Met onze tips ga jij goed voorbereid op backpack vakantie in India:

  • Vaccinaties, laat je altijd inlichten door je huisarts, de GGD of Thuisvaccinaties over verplichte en aangeraden vaccinaties als je gaat backpacken in India.
  • Verzekeringen, als je gaat backpacken is een goede reisverzekering essentieel. Voorkom hoge kosten en sluit een goede verzekering voor backpacken af! 
  • Inpaklijstje, vergeet niks mee te nemen naar je backpack vakantie in India en maak een handig paklijstje. Met een handig paklijstje weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt!

Backpacken in India is prachtig en fascinerend. En als je je goed voorbereid kan jij zorgeloos genieten van deze prachtige backpack vakantie. Wij wensen je alvast veel plezier tijdens het backpacken in India!