Backpacken in Nepal

Backpacken in Nepal is een van de meest magische landen in Azië ontdekken. Ga je voor een backpack reis door Azië dan ga je veel mee maken en beleven en Nepal is dé perfecte plek om je backpack door Azië te doen! Van oerwouden tot besneeuwde bergtoppen en van prachtige cultuur tot eindeloze mysteries, Nepal heeft je het allemaal te bieden. Backpacken door Nepal is dan ook zeker een aanrader en met onze tips haal jij alles uit je backpack reis door Nepal!

Backpacken in Nepal combineren

Nepal is een van de meest bijzondere plekken om te gaan backpacken. Nepal zit namelijk vol met mysteries en welke ervaren backpacker wilt deze nou niet ontdekken? Nepal de backpack plek om heerlijk te wandelen, bergen te beklimmen, je weg te slaan door prachtige oerwouden, maar ook om prachtige tempels te bezoeken en te genieten van de cultuur van Nepal. Backpacken in Nepal heeft zelf al veel te bieden en zal je ook zeker verbazen, maar backpacken in Nepal is ook zeker te combineren met andere prachtige plekken zoals:

De plekken India en Tibet geven net iets extra?s aan je backpack avontuur in Nepal. Het mystieke Tibet sluit perfect aan op het backpacken in Nepal geniet van nog meer, net wat andere natuur en laat je verbazen door de prachtheden van Nepal en Tibet. Wil jij nog meer magie beleven? Dan combineer jij je backpack reis door Nepal met India. Wedden dat deze gecombineerde backpack vakantie je nog lang bij zal blijven?

Waarom backpacken in Nepal?

Het land waar de echte backpacker heengaat dat is Nepal. Een van de meest magische en mysterieuze landen van Azië. De juiste beslissing dat is backpacken in Nepal. Deze prachtige backpack vakantie heeft je namelijk zoveel prachtigs te bieden zoals de Mount Everest, prachtige natuur, de mooiste plekken voor een wandeltocht, maar ook is Nepal dé ideale plek om te kajakken, cultuur op te doen en mysterieuze tempels te bezoeken.

Geniet van de prachtige uitzichten die Nepal te bieden heeft, neem een frisse neus en kom herboren terug. Ga op ontdekkingstocht in het oerwoud, kom tot rust in de garden of dreams en bezoek de geboorteplaats van Boeddha. Backpacken in Nepal heeft je oneindig veel mooie highlights te bieden en ze zijn stuk voor stuk de moeite waard!

Voorbereiding backpacken Nepal

Backpacken in Nepal is verbazingwekkend, maar een goede voorbereiding is noodzakelijk. Nepal wat (nog) een totaal onbekend land is, is een totaal andere wereld en daarom is een goede voorbereiding essentieel. Geniet met volle tuigen van het backpacken in Nepal en denk aan de volgende dingen:

  • Vaccinaties, backpacken in Nepal is rekening houden met vaccinaties. Laat je altijd inlichten door je huisarts, de GGD of Thuisvaccinaties over verplichte en aangeraden vaccinaties voor Nepal.
  • Verzekeringen, als je gaat backpacken is een goede reisverzekering essentieel. Voorkom hoge kosten en sluit een goede verzekering voor backpacken af!
  • Inpaklijstje, vergeet niks mee te nemen naar je backpack vakantie in Nepal en maak een handig paklijstje. Met een handig paklijstje weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt!

Backpacken in Nepal is fascinerend en met een goede voorbereiding kan jij optimaal genieten van het backpacken. Backpacken in Nepal zal je voor altijd bij je dragen, want een unieke ervaring dat is het!