Bezienswaardigheden Pattaya

tiger zoo pattaya, highlights pattaya, pattaya, thailand rondreizen, rondreis thailand, bezienswaardigheden pattaya,Bezienswaardigheden in Pattaya, de stad die bekend staat om zijn bruisende nachtleven. Buiten het nachtleven heeft Pattaya nog veel meer te bieden, vele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Pattaya is een van de steden van Thailand waar je geweest moet zijn. In Pattaya zal je je niet vervelen en heeft vele bijzondere bezienswaardigheden. De top vijf hoogtepunten van Pattaya hebben we op een rijtje gezet!

Boek nu je rondreis naar Thailand!

Walking Street

Op de meest druk bezochte straat van Pattaya kom je terecht in een wereld van kijken en bekeken worden. Een mengelmoes van afkomst, leeftijd, geslacht en culturen, je komt hier alles tegen, niks is gek genoeg. Walking Street is tevens the place to be voor het uigaansleven in Pattaya, een bruisend uitgaansleven waar je je ogen uit kijkt. Een beleving, de bezienswaardigheid van Pattaya waar je midden in moet zitten en ervaren.

Tiffany Show

De Tiffany Show is een bezienswaardigheid in Pattaya om te bezoeken en een hele attractie om mee te maken. De eerste echte travestietenshow met prachtige ?dames?. De Tiffany Show biedt meer dan 28 jaar podium ervaring, een avond vol amusement en de belofte dat je je ogen zult uitkijken. Dans, muziek, humor en prachtige kostuums zorgen ervoor dat jij drie kwartier ambachtelijk vermaakt zal worden. Een attractie, bezienswaardigheid in Thailand en Pattaya om je geld aan uit te geven, een show die je niet mag missen.

De Sanctuary of Truth (Na Kluea)

De Sanctuary of Truth is een bijzondere bezienswaardigheid in Pattaya. Een bijzondere tempel die niet bekleed is met goud of andere prachtige versieringen, nee deze tempel is volledig uit hout gemaakt en er is geen één spijker aan toe de pas gekomen. Je kunt binnen een rondleiding krijgen, een mooie dansdemonstratie bekijken en het prachtige werk bewonderen. Buiten is het nog mogelijk om een rondrit op een olifant te maken. Een bezienswaardigheid in Thailand die zeker wordt aangeraden.

Pattaya Tiger Zoo

Een spraakmakende bezienswaardigheid in Pattaya is zonder twijfels Pattaya Tiger Zoo. In dit park zijn er verschillende onwerkelijke dingen te zien en te beleven. In de krokodillen show legt iemand zijn hoofd in de bek van een krokodil, in het park zitten varkentjes bij de tijgers en andersom, er  wordt gedanst met tijgers in de tijger show en dan nog de schorpioenen queen. Ook kan je zelf onvergetelijke momenten vastleggen, zo kan je op de foto met een baby-tijger en kun je deze voeren. En er nog veel meer te beleven in de Tiger Zoo. Een van de bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen.

Overig

Buiten de overweldigende attracties en bezienswaardigheden in Pattaya kun je hier natuurlijk nog veel meer doen. Een bezoekje aan de mooie botanische tuin Nong Nooch een bezienswaardigheid waar je van shows kan genieten, je kan eten en lekker kan genieten van de prachtige bloemen is zeker de moeite waard. In Pattaya kan je natuurlijk net als overal in Thailand tempels bezoeken zoals de Wat Khoa Phra Tempel, vele locals en toeristen komen hier om het Boeddha beeld te vereren.
Ook zijn er verschillende leuke attracties en parken in Pattaya, zoals het Zeeaquarium waar je een verbluffende onderwater reis zal maken en het Pattaya Park waar je kan genieten van een gezellig waterpark en een ?vrije? val kan maken.