Thailand het land van de glimach

thailand, rondreis thailand, rondreizen thailand, thailand rondreis, thailand rondreizenEen rondreis door Thailand is een rondreis met vele verschillende en fascinerende indrukken. Het land van de glimlach, een tropische bestemming met vele hoogtepunten en plekken waar je moet zijn geweest. Dat is rondreizen door Thailand. Van boeddhistische tempels tot relaxen op een van de droomachtige stranden. Alles is mogelijk in je rondreis door Thailand!

Boek nu je rondreis door Thailand!

Een rondreis door Thailand

Ga je rondreizen door Thailand? Dan heb jij een bijzondere bestemming gekozen. Een rondreis door Thailand bied je namelijke vele diverse en bijzondere bezienswaardigheden. De droomachtige stranden van Phuket zullen je heerlijk laten ontspannen na een bezoekje aan het chaotische Bangkok. Thailand heeft veel bijzondere steden waar voor ieder wel wat te vinden is. Of je nou gaat voor de historische bezienswaardigheden, de verbazingwekkende tempels of de prachtige stranden van Thailand. Rondreizen door Thailand zal je nooit vervelen!

Rondreizen door Thailand is ook prima te boeken als last minute en voor een vakantie kun je ook goedkope vliegtickets naar Thailand vinden. Ga goed voorbereid op rondreis door Thailand door een inpaklijst te maken en doe alvast wat research over het prachtige land. Thailand, het land van de glimlach zal je een onvergetelijke ervaring op laten doen!

Klimaat in Thailand

Ga je rondreizen door Thailand dan ga je drie verschillende tropische klimaten meemaken. Ben je in het zuiden van Thailand aan het rondreizen? Dan tref je een tropisch moessonklimaat aan, in het noorden vind je een tropisch savanneklimaat en in enkele kleine gebieden tijdens je rondreis door Thailand tref je een regenwoudklimaat aan.

Ga je in het zuiden je vakantie in Thailand vieren houdt er dan rekening mee dat je of in de droge periode kan rondreizen of in het regenseizoen waarin veel regen valt. In het noorden zul je als je in de winter gaat rondreizen door Thailand het relatief droog houden en in de zomer valt er iets meer regen. Ga je rondreizen door Thailand houdt er dan rekening met het klimaat. 

De winter in Thailand 

Rondreizen door Thailand is de perfecte plek om te overwinteren, de wintermaanden in Thailand zijn namelijk relatief droog en de luchtvochtigheid daalt ook een stuk in de maanden november en december. Rond de maand februari stijgen de temperaturen tijdens het rondreizen door Thailand tot de warmste maand van het jaar: april. Rondreizen door Thailand is door dit heerlijke weer in de wintermaanden ook prima te boeken voor een winterzonvakantie. Bestemmingen zoals Phuket en Pattaya maken je rondreis door Thailand in de winter compleet, houdt deze plekken dus goed in je achterhoofd als je gaat rondreizen door Thailand!

De zomer in Thailand 

Ben jij een zonliefhebber en wil je graag rondreizen door Thailand? Vermijd dan de zomerperiode in Thailand! De weersverwachting van Thailand is in de zomer voornamelijk regenachtig. Benauwdheid als gevolg van het regenseizoen is overheersend in Thailand tijdens je rondreis in de zomer. Wil jij genieten van een zonvakantie als je gaat rondreizen door Thailand? Ga dan voor de late wintermaanden of het vroeg voorjaar, tijdens deze periode vind je namelijk het ideale zon-weer voor een rondreis door Thailand!