Highlights van de mooiste steden van Thailand!

bezienswaardigheden thailand, highlights thailand, rondreis thailand, thailand rondreizen, steden thailand,Bezienswaardigheden Thailand. De mooiste plekjes zijn bekend, maar wat zijn nou de dingen die je móet doen, móet zien en móet beleven? In Thailan is er genoeg te beleven en Thailand heeft dan ook een hoop prachtige highlights die je niet mag missen. Per stad hebben wij een aantal hihglight van Thailand uitgelicht. Wat is jouw favoriete hoogtepunt van Thailand? Ontdek het snel!

Boek nu een prachtige rondreis naar Thailand!

Bangkok

Bangkok de grootste stad en tevens de hoofdstad van het koninkrijk Thailand. De stad waar je heen moet voor de bezienswaardigheden Thailand. Bangkok door de Thai ook wel de stad der engelen genoemd (Krung Thep). In Bangkok is altijd altijd te beleven met de 12 miljoen inwoners zal het dan ook nooit rustig zijn. Een krankzinnige stad waar honderden dingen zijn te beleven.

De bezienswaardigheden van Thailand die je in Bangkok niet mag missen zijn onder andere: Wat Pho, de liggende Boeddha, de Floating Markets, hier kun je overings ook niet onderuit, Chinatown een grote beleving en een bezienswaardigheid waar je zeker moet zijn geweest en dan heb je de bezienswaardigheid Grand Palace nog, een prachtig complex met historische gebouwen en grote paviljoenen. De bezienswaardigheid in Thailand die niet mag ontbreken aan je reis.

Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden in Thailand van de hoofdstad Bangkok kijk dan bij de ‘bezienswaardigheden Bangkok’.

Phuket

Phuket is zelf opzich al een bezienswaardigheid in het zuiden van Thailand waar je geweest moet zijn. Het grootste eiland van Thailand waar je paradijselijke stranden vindt en een magische onderwaterwereld. Buiten dat Phuket een bezienswaardigheid van Thailand opzich is, zijn er veel dingen te beleven en te doen in het indrukwekkende gedeelte van Thailand.

De bezienswaardigheden van Phuket die je niet mag missen zijn onder andere de watervallen, stranden en de onderwaterwereld. Maar de bezienswaardigheid die typisch bij Thailand hoort zijn de olifanten tochten. Een ander bezienswaardigheid Thailand is de Big Buddha, de gigantische Boeddha die een prachtig uitzicht geeft over Phuket. Wil jij echt een stukje magie meemaken? Dan moet je ook zeker Leam Phrompthep bezoeken. Dé magische bezienswaardigheid van Thailand.

Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden in Thailand van de paradijselijke stad Phuket kijk dan bij de ‘bezienswaardigheden Phuket’.

Pattaya

Pattaya de stad die in het oosten ligt van Thailand. Een bezienswaardigheid van Thailand als je dol bent op uitgaan, glitter and glamour en gogo-girls. Buiten al het extreme dat je hier tegen zult komen zijn er in Pattaya nog een hoop andere dingen te beleven.

Pattaya staat bekend om het beruchte uitgaansleven en de bezienswaardigheid van Thailand die je daar zeker gezien moet hebben is dan ook de Walking Street, hier is altijd wel wat te zien, maar je moet ook zeker niet bang zijn om bekeken te worden.

De bezienswaardigheid Thailand waar je echt waar krijgt voor je geld is de Tiffany Show, een avond vol vermaak door prachtige ‘dames’ of te wel een travestieten show vol met vermaak.

Houd je niet zo van al het Las Vegas-achtige gebeuren? Breng dan een bezoekje aan de Sanctuary of Truth een unieke tempel in Thailand of ga een dag naar de Pattaya Tiger Zoo. Een dierentuin die veel meer brengt dan alleen dieren kijken, je kijkt je ogen uit en je zult indrukken opdoen die altijd je zullen blijven.

Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden in Thailand van de beruchte stad Pattaya kijk dan bij de ‘bezienswaardigheden Pattaya’.

Chiang Mai

Chiang Mai ‘de roos van het noorden’ en tevens de op een na belangrijkste stad is te vinden in het noorden tussen de hoogste bergen van het koninkrijk. De stad die de laatste jaren erg aan het moderniseren is. Ook hier zijn talloze bezienswaardigheden van Thailand te vinden.

De bezienswaardigheden van Thailand die je hier niet mag missen zijn onder andere Doi Suthep een van de belangrijkste religieuze tempels van Thailand. Je vindt in Chiang Mai ook een van de bijzonderste dierentuinen en is een belangrijke bezienswaardigheid in Thailand. Wil jij afkoeling en het hoogste puntje van Thailand bereiken? Dan is de bezienswaardigheid in Thailand waar je heen moet het Doi Inthanon National Park een prachtig park hoog in de bergen. Iedereen kent natuurlijk de prachtige versierde handgemaakte paraplu’s en daarom is een bezienswaardigheid Thailand die je niet mag missen Bo San Handicraft Villiage.

Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden in Thailand van de gemoderniseerde stad Chiang Mai kijk dan bij de ‘bezienswaardigheden Chiang Mai’.

Hua Hin

Hua Hin letterlijk Stenen hoofd is een van de geliefdste badplaatsen die te vinden is aan de golf van Thailand. De stad in Thailand waar je lekker kan uitwaaien en waar verschillende bezienswaardigheden van Thailand te vinden zijn.

De bezienswaardigheid van Hua Hin is natuurlijk het strand, een rustige en ondiepe zee om heerlijk met de kinderen te spelen. Khao Takiab, de apenberg is een bezienswaardigheid van Thailand die je mee hebt moeten maken. Dan heb je ook nog de Hua Hin Night Bazar voor een erg gezellige en vermakelijke avond. En de bezienswaardigheid die je ook zeker niet mag missen in Thailand is het Hua Hin Treinstation, het meest indrukwekkende station met een geschiedenis.

Wil je meer weten over deze bezienswaardigheden in Thailand van de rustige stad Hua Hin kijk dan bij de ‘bezienswaardigheden Hua Hin’.