Backpacken in China

backpacken, china, china backpacken, backpacken china, in china backpacken, backpacken in china,Backpacken in China is een van de pro backpack landen. In China backpacken is namelijk een grote uitdaging.  Het prachtige land heeft je zoveel moois te bieden, van de groeiende welvaar, technologie tot prachtige natuur: backpacken in China zal voor een unieke reis zorgen. En met onze tips geniet jij optimaal van je backpack vakantie in China!

Populaire plekken in China

Een bijzondere reis dat is backpacken in China. Het meest dynamische land met de grootste bevolkingsdichtheid van de wereld zal je versteld doen staan. Van lieve dorpjes, de haastige mensen, onleesbare straatborden, prachtige natuur en nog veel meer.. Backpacken in China is interessant en prachtig! Om jouw backpack vakantie in China compleet te maken hebben wij de mooiste plekken voor je uitgezocht:

  • Beijing
  • Hong Kong
  • Shanghai
  • Hangzou-suzhou

De bovengenoemde plekken in China mogen absoluut niet ontbreken tijdens het backpacken. Zo vind je in Hangzou-suzhou verbazingwekkende natuur en prachtige gebouwen, is Beijing de onmisbare hoofdstad van China, in Hong Kong geniet je van de prachtige skyline en zijn er bijzonder mooie authentieke tempels te vinden en in Shanghai daar geniet je zowel van het nieuwe China als het oude China! Kortom dit zijn dé plekken die niet mogen ontbreken als je gaat backpacken in China.

Waarom backpacken in China?

ls ervaren backpacker is China de ultieme uitdaging. Je hebt vast al prachtige backpackland in Azië ontdekt tijdens bijzondere backpack reizen. En China is de volgende die op je lijstje staat, toch is backpacken China totaal anders dan bijvoorbeeld backpacken in Thailand.

China het land van de Chinese tekens, het land waar altijd haast en leven is, het land waar de bevolking amper Engels spreekt, China een land van indrukken, het land van nog veel meer.. Kortom China is het land van uitdaging. Backpacken in China is dan ook een echte droomreis voor de backpackers onder ons.

In China kan je genieten van heerlijk eten (uiteraard eet je alles hier met stokjes!), prachtige en authentieke gebouwen, verbazingwekkende natuur, dynamische en overvolle steden en nog veel meer.. In China vind je ook talloze bezienswaardigheden zoals de Chinese muur, ?de verboden stad? en het Terracotta leger. Kortom backpacken in China is genieten talloze bijzondere dingen.

Voorbereiding backpacken China

Ga jij de uitdaging aan om te gaan backpacken in China? Dan is het belangrijk dat jij een goede voorbereiding treft! Wij hebben een aantal tips voor je om goed voorbereid op backpack vakantie te gaan in China:

  • Vaccinaties, laat je altijd inlichten door je huisarts, de GGD of Thuisvaccinaties over verplichte en aangeraden vaccinaties als je gaat backpacken in China.
  • Verzekeringen, als je gaat backpacken is een goede reisverzekering essentieel. Voorkom hoge kosten en sluit een goede verzekering voor backpacken af!
  • Inpaklijstje, vergeet niks mee te nemen naar je backpack vakantie in China en maak een handig paklijstje. Met een handig paklijstje weet je zeker dat je alles wat je nodig hebt bij je hebt!
  • Binnenlandse vluchten boeken, China is een erg groot land en als je gaat backpacken in China is het daarom aan te raden om te reizen met binnenlandse vluchten. Zo ben je snel op plaats van bestemming en verlies je geen kostbare tijd!

Ga jij de uitdaging aan? Backpacken in China is een unieke ervaring en met onze tips haal je alles uit je backpack vakantie!