Gemakkelijk en snel valuta bestellen bij GWK Travelex

gwk travelex valuta geld wisselenGa je binnenkort op reis naar een land met andere valuta? Als je op vakantie gaat buiten de eurozone, is het altijd handig om lokale valuta mee te nemen. Zeker voor de eerste dagen van de vakantie, voor bijvoorbeeld een taxi rit of een kopje koffie. Dit geld kan je eenvoudig online bestellen via GWK Travelex.

GWK Travelex

Als onderdeel van je vakantievoorbereiding is een bezoekje aan de website van GWK Travelex zeker de moeite waard. GWK Travelex is namelijk de specialist in buitenlands geld. Op de site van GWK Travelex vind je volop nuttige informatie die van pas komt bij de voorbereiding van je reis, zoals actuele valuta- en koersinformatie. Daarnaast biedt deze website jou een aantal handige extra?s: de bestelservice en een handige koersconverter, waarmee je snel en eenvoudig de tegenwaarde van een valuta berekent.

Service van GWK travelex

Of je nu GWK Travelex op internet bezoekt of één van de 52 vestigingen; je krijgt altijd de vertrouwde service. Bovendien wil GWK Travelex het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zijn de meeste vestigingen ook ?s avonds en in het weekend open.

Je vindt de vestigingen van GWK Travelex door het hele land op goed bereikbare locaties, zoals de grotere NS-stations, Schiphol Airport (voor én achter de douane), Rotterdam Airport, geldwisselen op Eindhoven Airport en in de centra van grote steden.

Actie! Bestel buitenlands geld online en betaal geen provisie!

Bestel nu buitenlands geld op gwktravelex.nl en betaal geen provisie! Dit is een besparing die kan oplopen tot 7,50 euro.