Prepaid creditcard, gemakkelijk en veilig

prepaid creditcardEen prepaid creditcard is gemakkelijk in gebruik en erg veilig. Wanneer je creditcard gestolen wordt loop je namelijk veel gevaar. Dieven kunnen je gehele rekening plunderen. Je hoopt dat het je nooit zal overkomen. Helaas komen creditcarddiefstal en –fraude steeds vaker voor, met name in het buitenland. Kies er daarom voor om een prepaid creditcard mee te nemen op vakantie. Zo kan je veilig en zorgeloos genieten van je vakantie!

Voordelen prepaid creditcard

Of je nou op wintersport, zonvakantie of alleen een weekendje weg gaat, een prepaid creditcard is erg veilig en ideaal om mee te nemen op iedere vakantie! Een zogenaamde prepaid creditcard biedt een veilig alternatief voor een reguliere creditcard. De prepaid creditcard heeft dezelfde functies en voordelen als een gewone creditcard, alleen laadt je vooraf een bedrag op de kaart. Hierdoor loop je veel minder financieel risico. In geval van diefstal kan er nooit meer worden buitgemaakt dan het bedrag dat op dat moment op de kaart staat. Een prepaid creditcard is beveiligd met chip en pincode, wat extra veiligheid biedt in vergelijking met cash geld.

Daarnaast is een prepaid creditcard veel minder fraudegevoelig. In tegenstelling tot een reguliere creditcard is een prepaid creditcard niet aan de bankgegevens van de eigenaar gekoppeld. Je bankgegevens kunnen dus nooit in handen vallen van criminelen. Koop dus een prepaid creditcard voordat je op vakantie gaat. Zo kan je veilig en zorgeloos genieten van je vakantie!

De GWK Prepaid creditcard is de meest complete in zijn soort. De DB Card is gemakkelijk online met iDeal te (her)laden en heeft een zeer ruim oplaadlimiet. Met de DB Card kan je wereldwijd op 32 miljoen locaties betalen en op 1,5 miljoen locaties geld opnemen.